Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kur nākamajā sezonā spēlēs Kristaps Porziņģis?

Neveiksmīgais sniegums Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlēs devis grūdienu baumām par latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa nākotni. 11TV eksperti Valdis Valters un Arvīds Rasa podkāstā izskata iespējamos scenārijus un potenciālos maiņas partnerus.

Porziņģa pārstāvētā Dalasas “Mavericks” pēc ilgāka pārtraukuma jau otro sezonu pēc kārtas spēja iekļūt izslēgšanas spēlēs, taču arī šoreiz neizdevās pārvarēt pirmo kārtu, septiņās spēlēs piekāpjoties Losandželosas “Clippers” (3-4).

Pamatīgu kritikas vilni no faniem saņēma tieši latviešu spēlētājs, kurš sērijā vidēji spēlē guva 13,1 punktu, izcīnīja 5,4 bumbas zem groziem un atdeva 1,3 rezultatīvas piespēles. Iespējamās nesaskaņas un neapmierinātība ar lomu komandā raisījušas runas par Porziņģa aizmainīšanu, taču pats basketbolists atzinis, ka troksnis viņam sniedzot tikai papildu motivāciju darbam starpsezonā.

“Ir seši favorīti - Atlanta, Indiāna, Toronto, Goldensteita, Oklahomsitija un Portlenda, “ galvenās kandidātes uz Porziņģa iegūšanu izceļ bukmeikers Arvīds Rasa, kurš podkāsta laikā izskata katras komandas iespējas iesaistīties maiņas darījumā.

Bukmeikers gan uzskata, ka Porziņģis līdz sezonas sākumam komandu nemainīs. “Dalasai būs beidzot iespēja apskatīties, kāds viņš būs pēc kārtīga starpsezonas darba, nevis pēc atkopšanās no traumām, ” skaidro Rasa.

Skeptiskāks ir Valdis Valters, kurš prognozē, ka Kristaps karjeru Dalasā neturpinās, kā reālākos variantus nākamajai komandai izceļot Goldensteitas “Warriors” un Indiānas “Pacers”.

“Kristaps Porziņģis pēc šīs sezonas ir vesels, “ atzīmē basketbola leģenda. “Viņš var aiziet uz kuru komandu viņš grib. It kā liekas, ka viņam ir labas attiecības ar Dalasu, un es domāju, ka viņš to nedarīs, tad jābūt baigam konfliktam.  Ja Dončics paliek, tad domāju ir liela iespēja, ka Kristaps tur nepaliks.”

“Kristaps viņiem [Dalasai] nav opcija, “ uzskata Valters. “Skaidrs, ka viņi nevar viņu kaut kur atdot, jo viņš ir pārāk dārgs un jādabū pretī kaut kādi aktīvi, kuriem jābūt atbilstošiem.”

Papildu intrigu starpsezonai piešķir pēdējā laika notikumi “Mavericks” komandā. Vispirms klubs atvadījās no ģenerālmenedžera Donija Nelsona, kam tikai pāris dienas vēlāk sekoja negaidīta komandas galvenā trenera Rika Kārlaila aiziešana.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi