Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pārceļas uz Šarloti

Otro reizi karjerā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju pāreju termiņa pēdējā dienā jurģus piedzīvo Dāvis Bertāns, kurš ceturtdien nokļuva Šarlotes Hornets paspārnē. Tas būs jau piektais klubs rūjienieša karjerā pasaules spēcīgākajā līgā.

Latvijas izlases uzbrucējs pagājušajā vasarā no Dalasas Mavericks tika aizmainīts uz Oklahomasitijas Thunder komandu, taču sezonas gaitā viņam tā arī neizdevās atrast nozīmīgu lomu tajā. Gados jaunais kodols šosezon apliecinājis sevi laukumā un sezonas vidū ir starp rietumu zonas līdervienībām. Dāvis piedalījies vien 15 no līdzšinējās 51 Thunder spēles šajā sezonā, vidēji laukumā pavadot 6,1 minūti. Lieki teikt, ka tas ir mazākais spēles laiks Bertāna karjerā.

Spēlētāju pāreju termiņa pēdējā dienā Dāvis kopā ar Tre Mennu nokļuvis Šarlotes Hornets, bet pretējā virzienā devies 34 gadus vecais uzbrucējs Gordons Heivords. Hornets šosezon 50 spēlēs guvis vien desmit uzvaru un nav starp pretendentiem uz dalību izslēgšanas turnīrā. Zīmīgi, ka Bertāns darījumu termiņa pēdējā dienā klubu mainījis otro reizi karjerā, jo pirms diviem gadiem viņš un Kristaps Porziņģis veica savdabīgu rokādi starp Wizards un Mavericks komandām.

Tikmēr Kristaps Porziņģis spēlētāju pāreju pēdējās dienas ievadā aizvadīja kārtējo spilgto spēli Bostonas Celtics sastāvā, gūstot 31 punktu 125:117 uzvarā pār Atlantas Hawks. "Ķelti" ar 39 uzvarām ir līgas līdervienība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi