Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Valmierieši panāk izšķirošo spēli, BK Ogre izvirzās vadībā

Divas pēc kārtas gūtas uzvaras ļāva Valmiera Glass/ ViA basketbolistiem izlīdzināt rezultātu Latvijas čempionāta ceturtdaļfināla sērijā.

Divas pēc kārtas gūtas uzvaras ļāva Valmiera Glass/ ViA basketbolistiem izlīdzināt rezultātu Latvijas čempionāta ceturtdaļfināla sērijā pret BK Liepāja, ko neglāba arī vadošā saspēles vadītāja Renāra Birkāna atgriešanās sastāvā. Izšķirošā sērijas spēle 23. aprīlī paredzēta Liepājā. Tikmēr otrā pārī vadību atguva BK Ogre, kas savā laukumā ar 82:60 pieveica Latvijas Universitātes komandu.

Valmierieši arī sērijas ceturtajā spēlē jau tās sākumā pārņēma iniciatīvu, ko veicināja augstā precizitāte no tālās distances un seši realizēti tālmetieni. Liepājas kluba treneri cīņā meta iepriekšējās trīs spēles ārpus pieteikuma palikušo vadošo saspēles vadītāju Renāru Birkānu, ar kura palīdzību izdevās līdzsvarot cīņas gaitu un puslaiku mijā iegūt pat nelielu pārsvaru uz tablo. Tiesa, pēc laukuma saimnieku izrāviena trešās ceturtdaļas vidū valmierieši atguva un nostiprināja pārsvaru nepilnu desmit punktu robežās, ko liepājnieki tā arī nespēja apdraudēt. 

Sērijā, kas sākās ar divām Liepājas komandas uzvarām, pusfinālista noskaidrošanai būs nepieciešama piektā spēle, kas piektdien notiks Kurzemē.

Otrā pārī Latvijas Universitātes studenti jau spēles sākumā ieguva desmit punktu pārsvaru, tomēr BK Ogre treneri spēja sakārtot mājinieku aizsardzību un pēc veiksmīgām darbībām pie sava groza atraisījās arī komandas uzbrukums. Izšķirošo pārsvaru Nikolaja Mazura vadītie ogrēnieši ieguva pirmā puslaika beigās un izcīnīja drošu otro uzvaru sērijā (82:60).

Pirmā iespēja sasniegt pusfinālu divcīņas favorītiem būs ceturtdien pulksten 19 (tiešraide Best4Sport TV).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi