Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

A sērijas vadošās komandas Juventus un Lazio svin uzvaras

Itālijas A sērijas futbola čempionāta vadošās komandas Turīnas Juventus un Romas Lazio otrdien svinēja uzvaras 29.kārtas spēlēs. Juventus viesos ar 3:1 (0:0) uzvarēja Genoa vienību.

Visi vārti Dženovā tika gūti otrajā puslaikā, lai gan spēles pirmajā daļā mājiniekus vairākas reizes glāba vārtsargs Matia Perins. Vispirms 50.minūtē pēc pretinieku meistarīgas apspēlēšanas Paulo Dibala panāca 1:0, bet sešas minūtes vēlāk ātru uzbrukumu ar precīzu tālšāvienu noslēdza Krištianu Ronaldu.

Mača 73.minūtē Duglass Kosta ar augstu un planējošu sitienu no soda laukuma robežas panāca jau 3:0 "Juventus" labā. Trīs minūtes vēlāk mājinieki guva goda vārtus, no tuvas distances izceļoties Andream Pinamonti.

Tikmēr "Lazio" izbraukumā ar 2:1 (1:1) svinēja panākumu pār "Torino".

Turīnieši vadību ieguva jau piektajā minūtē, kad 11 metru soda sitienu realizēja Andrea Beloti. Pirms pārtraukuma "Torino" vārtus apdraudēja Čiro Immobile un Sergejs Milinkovičs-Savičs, taču pirmās 45 minūtes ar 1:0 uzvarēja mājinieki.

Otrā puslaika sākuma, 48.minūte, Immobile pēc ielaušanas soda laukumā panāca 1:1. Uzvaras vārtus "Lazio" guva 72.minūtē, kad uzbrukuma otro vilni ar precīzu sitienu no soda laukuma robežas noslēdza Marko Parolo.

Romas komandai šajā mačā bija jāiztiek bez diskvalificētā trenera Simones Indzagi, kurš cīņā ar "AC Milan" varēs atgriezties pie "Lazio" stūres, taču Itālijas galvaspilsētas klubam sakrāto brīdinājumu dēļ nevarēs palīdzēt Immobile un Felipe Saisēdu.

Ar 72 punktiem 29 spēlēs pirmo vietu ieņem "Juventus", kas par četriem punktiem apsteidz "Lazio", bet Milānas "Inter" seko ar 61 punktu 28 mačos. Ceturto pozīciju ar 57 punktiem ieņem Bergāmo "Atalanta", "AS Roma" nopelnījusi 48 punktus, bet "Napoli" ar 45 punktiem noslēdz vadošo sešinieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi