Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Milānas Inter izmanto konkurentu klupienu

Itālijas A sērijas futbola čempionāta 32.kārtas pēdējā spēlē Milānas Inter savā laukumā uzvarēja Torino un izmantoja konkurentu Romas Lazio klupienu šajā kārtā, paceļoties uz otro vietu turnīra tabulā.

"Inter" pārspēja "Torino" ar 3:1 (0:1).

Vārtus mājiniekiem guva Ešlijs Jangs, Djego Godins un Lautaro Martiness, bet viesiem izcēlās Andrea Beloti.

Viesi 17.minūtē izvirzījās vadībā pēc mājinieku vārtsarga Samira Handanoviča kļūdas. Slovēņu vārtsargs tvēra bumbu pēc stūra sitiena izspēles, taču izlaida to no rokām tieši uz kājas Beloti.

49.minūtē Jangs raidīja bumbu vārtos pēc Martinesa piespēles soda laukumā ar galvu. Jau divas minūtes vēlāk Godins ar sitienu ar galvu izvirzīja "Inter" vadībā pēc vēl vienas elegantas saspēles, ar galvu piespēlējot vārtu guvējam arī Aleksisam Sančesam.

Galīgo spēles rezultātu 61.minūtē fiksēja Martiness, kad viesu vārtsargs Salvatore Sirigu bija bezspēcīgs pēc rikošeta no aizsarga Bremera.

"Kad jums ir pienācis grūts brīdis, ir svarīgi uzvarēt vienalga kā," sacīja Godins par uzvaru pēc neizšķirta iepriekšējā kārtā. "Šodien mēs uzvarējām labi, neskatoties uz ielaistiem dīvainiem vārtiem."

"Mums ir iespēja palikt otrajā vietā, un tagad mēs vēlamies domāt tikai par nākamo spēli (pret pastarīšiem SPAL trešdien), neskatoties tālāk uz priekšu. Mēs zinām, ka ir grūti panākt "Juventus", jo viņiem ir liels pārsvars."

Martiness iesita savus 13.vārtus par piecu spēļu klusuma pārtraukšanas, kamēr viņa komandasbiedrs Romelu Lukaku, kas ir līgas trešais labākais vārtu guvējs ar 20 "goliem", izlaida maču sliktas sportiskās formas dēļ.

"Torino" 65.minūtē bija tuvu rezultāta starpības samazināšanai, kad Beloti, kurš tagad ir guvis 15 vārtus, varēja gūt savus otros spēlē, taču viņa raidījums ar galvu trāpīja pa pārliktni.

"Nerazzurri" jeb melnizilie tagad atrodas astoņus punktus aiz līderes Turīnas "Juventus", par vienu vārtu tiesu apsteidzot "Lazio", kam ir tikpat punktu, un par vienu punktu - Bergamo "Atalanta". Visām četrām komandām šobrīd ir vieta nākamās sezonas Čempionu līgā. Tikmēr "Torino" sešas kārtas pirms turnīra beigām ar 34 punktiem ieņem 16.vietu - divas vietas un piecus punktus virs izkrišanas zonas, ko ieņem "Lecce".

Turīnas "Juventus" 32 cīņās ir 76 punkti, ar 68 punktiem seko Milānas "Inter" un "Lazio", bet 67 punktus iekrājusi "Atalanta". Tālāk ar 54 punktiem ir "AS Roma", bet 52 punkti un pēdējā vieta dalībai nākamās sezonas Eiropas līgā ir "Napoli".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi