Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pukinsks atstās LFF ģenerālsekretāra amatu

Edgars Pukinsks atstās Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretāra amatu, ziņo LFF.

Pēc federācijā nostrādātiem 12 gadiem, no tiem gadu - ģenerālsekretāra amatā, Pukinsks nolēmis vairāk laika veltīt ģimenei.

Pukinska pēdējā darba diena ģenerālsekretāra amatā būs 17. jūlijs. Taču vienlaikus viņš turpinās darboties LFF Godīgas spēles un ētikas komitejā, kā arī pārstāvēt Latviju starptautiskajā līmenī UEFA Godīgas spēles un sociālās atbildības komitejā.

Līdz 17.jūlijam atbilstoši statūtiem LFF prezidents Kaspars Gorkšs veiks kandidātu atlasi, lai piemērotāko ģenerālsekretāra amata kandidātu virzītu izvērtēšanai valdē.

"Ģenerālsekretāra amatā aizvadītais gads ir bijis patiešām spraigs. Esmu priecīgs par to, ka ir izdevies īstenot vairākus veiksmīgus projektus, tostarp - ieviest jaunu finanšu vadības sistēmu. Tas ir labs sākums, lai reformētu un sakārtotu visas futbola saimniecības jomas. Taču pārmaiņas no LFF administrācijas, valdes un ģenerālsekretāra prasa 120% iesaisti, tādēļ, apzinoties savas iespējas un atbildību pret iesāktajām reformām, esmu nolēmis amatu atstāt," uzsver Pukinsks.

"Paldies Edgaram par paveikto ģenerālsekretāra amatā. Finanšu vadība, administratīvo un organizatorisko jautājumu risināšana no LFF ģenerālsekretāra prasa ļoti daudz: gan laiku, gan zināšanas, gan lielu pašatdevi. Tādēļ izprotu vēlmi vairāk uzmanības veltīt ģimenei, it īpaši brīdī, kad Pukinsku ģimenē pasaulē nācis trešais bērniņš," saka LFF prezidents Gorkšs.

Pukinsks ģenerālsekretāra pienākumus pilda kopš pērnā gada jūnija, kad nomainīja Jāni Mežecki, kurš šajā amatā bija no 1993.gada.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi