Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Turīnas Juventus futbolisti zaudē pirmo cīņu Itālijā un punktus turnīra tabulā

Turīnas Juventus futbolisti otrdien virslīgas spēlē ar sagrāvi savā laukumā piedzīvoja pirmo zaudējumu šosezon Itālijā.

Turīnas "Juventus" savā laukumā atzina Florences "Fiorentina" pārākumu ar 0:3 (0:1).

Sakāve notika dažas stundas pēc tam, kad Itālijas čempioni uzzināja, ka viņiem tomēr būs jāspēlē pret "Napoli" 4.oktobrī atceltais mačs, kad "Napoli" koronavīrusa dēļ nolēma nedoties uz Turīnu.

Otrdien "Napoli" uzvarēja apelāciju Itālijas Olimpiskajā komitejā (CONI), atceļot komandai piespriesto zaudējumu ar 0:3 un viena punkta atskaitījumu turnīra tabulā.

Tā rezultātā "Juventus", kas dienu iesāka ar 27, to pabeidza ar 24 punktiem.

Ziemassvētkus Turīnas futbolisti sagaidīs nelāgā omā, otrdien jau 18.minūtē paliekot mazākumā, kad sarkano kartīti nopelnīja Huans Kvadrado. Viņš paŗkāpa noteikumus pret Gaetano Kastrovilli, un sākotnējo dzelteno kartīti pēc videoatkārtojuma noskatīšanās aizstāja sarkanā.

Čempioni savā "Allianz" stadionā jau pēc trim minūtēm nokļuva zaudētāju lomā, kad pēc "Fiorentina" spēlētāja Franka Riberī piespēles vārtus guva Dušans Vlahovičs, serbam gūstot savus trešos vārtus tikpat spēlēs.

Pat portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu nespēja mainīt notikumus laukumā. Pirmajā puslaikā portugālis neizmantoja savas iespējas, un otrajā pēc sitiena ar galvu viņa vārti netika ieskaitīti aizmugures dēļ.

"Fiorentina" 76.minūtē dubultoja pārsvaru ar bumbas rikošetu no "Juventus" aizsarga Aleksa Sandro, kā vārtu guvēju ieskaitot brazīlieti. Martins Kaseress piecas minūtes vēlāk no tuvas distances sita bumbu vārtos pēc Kristiano Biragi centrējuma.

"Fiorentina" šī bija tikai otrā uzvara sezonā un pirmā kopš 25.oktobra, toskāniešus paceļot uz 15.pozīciju turnīra tabulā un attālinot no izkrišanas zonas.

Divu citu turnīra tabulas lejasgala komandu otrdienas spēlē "Crotone" pieveica "Parma" ar 2:1 (2:0).

24. un 44.minūtē dubli iesita brazīlietis Žuniors Mesiass, Krotones futbolistiem atstājot turnīra tabulas apakšējo pozīciju un ar deviņiem punktiem pakāpjoties uz trešo vietu no beigām. Daudz augstāk nav arī "Parma", kas ar 12 punktiem ieņem 16.vietu - vienu vietu zem Turīnas futbolistiem, kam ir 14 punkti.

Ar 31 punktu 13 spēlēs turnīra tabulā pirmo vietu ieņem "AC Milan", otrā ar 30 punktiem ir Milānas "Inter", bet trim klubiem tagad ir pa 24 punktiem - "Napoli" 12 mačos, Turīnas "Juventus" un "AS Roma" - 13 cīņās. Ar 23 punktiem 13 cīņās labāko sešinieku noslēdz "Sassuolo".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi