Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Avalanche pārspēj Wild un izcīna ceturto panākumu pēc kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolorādo Avalanche svētdien guva panākumu, kas tam bija jau ceturtais pēc kārtas. Avalanche viesos ar 3:2 (0:0, 3:2, 0:0) uzvarēja Minesotas Wild.

Neviena no komandām pirmajā periodā neizcēlās, bet otrā sākumā to mainīja Pjērs Eduārs Belemārs, kurš no distances izpildīja spēcīgu metienu, ar kuru galā netika vārtsargs, uzbrucējam izceļoties mazākumā. Trīs minūtes vēlāk Džereds Spurdžons skaitliskajā vairākumā rezultātu izlīdzināja, bet Neitans Makinons astotajā minūtē guva savus 32.vārtus sezonā, panākdams 2:1. Gabriels Landeskogs trīs minūtes vēlāk panāca jau 3:1, bet Kevins Fiali divarpus minūtes līdz otrās trešdaļas beigām sadeldēja pretinieku pārsvaru līdz minimumam.

Arī trešajā periodā vārti netika gūti, kā rezultātā "Avalanche" izcīnīja ceturto panākumu pēc kārtas.

Pie pārsteidzoša panākuma tika līgas vājākā komanda Detroitas "Red Wings", mājās ar 3:1 (0:0, 1:0, 2:1) pieveicot līgas līderi Bostonas "Bruins", kas iepriekšējos sešos dueļos nebija cietusi neveiksmi.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Andreass Atanasiu, bet Brendans Perlīni izcēlās ar pirmajiem vārtiem šajā sezonā. Bostonas vienībā goda vārtus iemeta Torijs Krugs.

Pie panākuma mājās tika arī Ņujorkas "Rangers", kas ar 4:1 (1:0, 0:0, 3:1) pārspēja Losandželosas "Kings". 

Ņujorkas klubā divas rezultatīvas piespēles atdeva Filips Čitils, kamēr pa vieniem vārtiem iemeta Gregs Makegs, Kāpo Kako, Artēmijs Panarins un Tonijs Deandželo. Vienīgos "Kings" vārtus iemeta Trevors Mūrs.

Visbeidzot Vinipegas "Jets" mājās ar 5:2 (0:2, 1:0, 4:0) bija labāki pār Čikāgas "Blackhawks". 

Čikāgas komandā izcēlās Brendons Sāds un Dominiks Kubaļiks, bet "Jets" rindās ar 1+1 izcēlās Patriks Laine un Endrū Kops. Vēl divas rezultatīvas piespēles atdeva Marks Šeifele, bet Kails Konors pievienoja divus vārtus un rezultatīvu piespēli.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda svētdien cieta zaudējumu NHL spēlē. "Sabres" savā laukumā ar 2:3 (1:3, 1:0, 0:0) piekāpās Anaheimas "Ducks".

Girgensons svētdien uz ledus pavadīja 13 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un dueli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latvijas hokejists šajā sezonā 56 spēlēs guvis desmit vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un iekrājis neitrālu lietderības koeficientu.

Latvijas hokejistam šī ir otrā visu laiku vārtiem ražīgākā sezona. 2014./15.gada sezonā, kad Bufalo komandu vadīja Latvijā labi zināmais speciālists Teds Nolans, Girgensons iemeta 15 vārtus, kas viņam līdz šim bijis labākais sniegums karjerā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi