Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Atjauninātajai hokeja izlasei ar azartu pietiek vienai uzvarai

Prasmīgāka momentu realizācija izšķīra turnīra uzvarētāju. Latvijas hokeja valstsvienība pārbaudes turnīrā Dānijā atstāja "sausā" Norvēģiju (3:0), bet zaudēja Dānijai ar 1:5. Triju komandu konkurencē Latvija ieņēma otro vietu. Decembrī Latvijas izlase spēlēs turnīrā Šveicē.

Šovasar Latvijas izlases galvenā trenera amatā apstiprinātais Harijs Vītoliņš sastāvā bija iekļāvis spēlētājus, kuri pārsnieguši junioru vecumu, bet ar salīdzinošu nelielu starptautisko spēļu pieredzi. Šī bija iespēja sevi apliecināt tā dēvētajiem otrā plāna spēlētājiem, un pirmās spēles jau 2. minūtē debitants Rūdolfs Polcs ar vārtu guvumu to arī izdarīja. Vēl divas ripas Deniss Smirnovs un Renārs Krastenbergs iemeta, izmantojot skaitlisko vairākumu. Smirnovam gan līdzās stāvēja veiksme, jo no norvēģu aizsarga slidas ripa nokļuva vārtos. "Šajā spēlē sanāca viss, ko bijām iecerējuši. Bija labi momenti, bet, protams, bez kļūdām arī neiztikt. Ļoti labi, ka šajā spēlē guvām divus vārtus vairākumā, neskatoties uz to, ka bija tikai viens vairākuma treniņš," pēc uzvaras gandarījumu pauda Vītoliņš.

Pret Dāniju ar momentu realizāciju un skaitliskā vairākuma izmantošanu tik labi vairs nesekmējās. Neizdevās arī nosargāt savu vārtu priekšu, jo divas ripas dāņi iemeta, izmainot ripas lidojuma virzienu. "Šī spēle bija divreiz ātrāka nekā mačs pret Norvēģiju. Visu izšķīra nianses. Nākotnē noteikti mums jāpiestrādā pie spēles aizsardzībā zonā," norādīja Vītoliņš, bet kopumā ar padoto sniegumu bija apmierināts. "Komanda abos mačos spēlēja ar azartu. Puiši cīnījās līdz galam un izveidoja arī daudz labu momentu."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi