Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bļugeram piespēle un liels spēles laiks; Merzļikins ielaiž piecas ripas

Latvijas izlases centra uzbrucējs Teodors Bļugers svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārbaudes spēlē asistēja savas komandas Pitsburgas Penguins pirmajā vārtu guvumā, kamēr citā mačā Elvis Merzļikins pirmo reizi Ziemeļamerikas laukumos savos vārtos ielaida piecas ripas.

Penguins viesos ar rezultātu 2:3 (1:0, 1:2, 0:0, 0:1) papildlaikā piekāpās Detroitas Red Wings.

Bļugers laukumā pavadīja 21 minūti un 35 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks starp uzbrucējiem un otrais visā komandā. Hokejists veica piespēli pirmajā vārtu guvumā, bet kopumā spēlē viņa rēķinā arī trīs metieni pa pretinieku vārtiem, viens bloķēts metiens, kā arī 50% gadījumos viņš bija pārāks iemetienos. Bļugers vairākumā nospēlēja trīs minūtes un 14 sekundes, bet mazākumā divas minūtes un 49 sekundes. Uzbrucējs spēlēja pirmajā virknējumā, maču noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr citā spēlē Merzļikina pārstāvēta Kolumbusas Blue Jackets viesos ar rezultātu 3:5 (1:1, 1:2, 1:2) piekāpās Sentluisas Blues.

Merzļikins laukumā pavadīja 57 minūtes un 26 sekundes, kuru laikā ielaida piecas ripas. Kopumā spēlētājs tika galā ar 29 no 34 pretinieku metieniem, spēlē atvairot 85,3% metienu. Pirmos vārtus hokejists ielaida pirmā perioda otrajā pusē, bet otrās trešdaļas sākumā Alekss Pjetrandželo guva jau otros mājinieku vārtus, panākot 2:2. Otrā perioda izskaņā Merzļikins netika galā ar vēl vienu metienu, bet trešajā trešdaļā viņš tika pārspēts vēl divas reizes.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka no Blue Jackets treniņnometnes uz Amerikas hokeja līgu (AHL) nosūtīs otrs Latvijas vārtsargs Matīss Kivlenieks. Tāpat uz AHL nosūtīti arī Kristofers Bindulis, Ņikita Jevpalovs un Rodrigo Ābols.

Pirmdien laukumā dosies arī Otavas Senators un Toronto Maple Leafs, kuru rindās attiecīgi ir Rūdolfs Balcers un Kristiāns Rubīns, tomēr pagaidām gan vēl nav zināms vai abi hokejisti tiks iekļauti vienību sastāvos.

Jaunā NHL sezona sāksies 2.oktobrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi