Laika ziņas
Šodien
Sniegs
Rīgā 0 °C
Sniegs
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Bļugers pēc savainojuma izārstēšanas: Uz ledus jutos patiesi labi

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ir atkopies no gūtā savainojuma un pirmajos treniņos uz ledus juties ļoti labi, pirmdien sarunā ar vietējiem medijiem teica Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Pitsburgas Penguins spēlētājs.

Jau ziņots, ka Bļugers marta vidū guva ķermeņa augšdaļas savainojumu un kopš tās reizes nav atgriezies laukumā, izlaižot deviņus mačus.

"Lēnām atkopjos un jau esmu atgriezies uz ledus kopā ar pārējiem puišiem," sarunā ar vietējiem medijiem teica Bļugers, kurš tikai pirms trim dienām aizvadīja pirmo pilnvērtīgo treniņu pēc gūtā savainojuma. "Uz ledus jutos patiesi labi."

"Kad nācies izlaist dažas spēles, nav viegli uzreiz ielēkt ritmā, bet centīšos to paveikt pēc iespējas ātrāk, lai varu palīdzēt komandai" piebilda uzbrucējs.

"Penguins" vienībai savainojuma dēļ nevar palīdzēt arī uzbrucējs Jevgeņijs Malkins. Tāpat īsi pirms Bļugera atgriešanās ierindā savainojumā iedzīvojies arī uzbrucēja maiņas partneris Brendons Tanevs.

Aizpagājušajā nedēļā viņš atgriezās komandas treniņos un trešdien slidoja kopā ar Pitsburgas "Penguins" rezerves sastāvu, taču pret viņu vēl nedrīkstēja pielietot spēka spēli. Piektdien Bostonā Latvijas hokejists jau aizvadīja pilnvērtīgu treniņu un viņam nebija ierobežota kontakta spēle ar komandas biedriem.

Bļugers šajā sezonā 28 spēlēs guvis četrus vārtus, 11 reizes rezultatīvi piespēlējis un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +8.

"Penguins" ieņem trešo vietu Austrumu divīzijā.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi