Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Makdeividam un Kerfūtam pa diviem vārtiem treniņspēlēs pirms NHL sezonas atsākšanas

Ar Konora Makdeivida un Aleksandra Kerfūta diviem gūtajiem vārtiem treniņspēlēs pirms NHL sezonas atsākšanas tika sekmēta attiecīgi Edmontonas Oilers un Toronto Maple Leafs uzvaras.

Divu Kanādas komandu cīņā Edmontonas hallē "Rogers Place" Kalgari "Flames" piekāpās Edmontonas "Oilers" ar 1:4 (0:2, 1:0, 0:2).

Uzvaru mājiniekiem nodrošināja divi Konora Makdeivida gūtie vārti, bet Leons Draizaitls izcēlās ar rezultatīvu piespēli. Eliass Lindholms guva vienīgos vārtus Kalgari vienības labā.

Otrā mačā, kurā "Skotiabank Arena" Toronto tikās vēl divas Kanādas vienības, Monreālas "Canadiens" atzina Toronto "Maple Leafs" pārākumu ar 2:4 (0:1, 1:2, 1:1).

Šajā spēlē Iļja Mihejevs pēc Džona Tavaresa piespēles rezultātu atklāja jau 33.sekundē. Uzvarētāju labā divus vārtus guva Aleksandrs Kerfūts, bet trīs rezultativitātes punkti (1+2) Morgana Railija kontā.

Jau ziņots, ka Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā vienība Pitsburgas "Penguins" līgas pirmajā treniņspēlē pirms sezonas atsākšanas pagarinājumā piekāpās Filadelfijas "Flyers" ar 2:3 (1:2, 0:0, 1:0, 0:1).

Bļugers laukumā pavadīja 13 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā viņš divreiz meta pa vārtiem un pa reizei zaudēja un atņēma ripu, kā arī uzvarēja pusē no iemetieniem.

Ceturtdien ar Bostonas "Bruins" spēlēs divu Latvijas vārtsargu Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets".

13.jūlijā tika atklātas treniņnometnes, kurām sekos 24 komandu turnīrs, kas notiks divās Kanādas pilsētās - Edmontonā un Toronto.

Komandas 26.jūlijā devās uz Edmontonu un Toronto, kur kvalifikācijas kārta, kam jānoskaidro Stenlija kausa izslēgšanas spēļu dalībnieki, sāksies 1.augustā.

Jau iepriekš klubu īpašnieki un spēlētāji vienojās arī par 24 komandu izslēgšanas spēļu formātu. Tas paredz "play-off" kvalifikācijas kārtā aizvadīt sērijas līdz trim uzvarām, pēc tam pārejot uz tradicionālo sēriju formātu līdz četrām uzvarām.

Līga un spēlētāju arodbiedrība arī vienojās, ka izslēgšanas spēles nenotiks tradicionālajā spēļu režģī, kad katra komanda zina, ar kura pāra uzvarētāju aizvadīs nākamās kārtas mačus, bet komandas pēc katras kārtas tiks izsētas no jauna.

Austrumu konferencē sezonu turpinās Bostonas "Bruins", Tampabejas "Lightning", Vašingtonas "Capitals", Filadelfijas "Flyers", Pitsburgas "Penguins", Karolīnas "Hurricanes", Ņujorkas "Islanders", Ņujorkas "Rangers", Toronto "Maple Leafs", Kolumbusas "Blue Jackets", Floridas "Panthers" un Monreālas "Canadiens".

Rietumu konferencē sezonu turpinās Sentluisas "Blues", Vegasas "Golden Knights", Kolorādo "Avalanche", Dalasas "Stars", Edmontonas "Oilers", Nešvilas "Predators", Vankūveras "Canucks", Kalgarī "Flames", Vinipegas "Jets", Minesotas "Wild", Čikāgas "Blackhawks" un Arizonas "Coyotes".

Austrumu konferencē par izsētajām vietām cīnīsies "Bruins", "Lightning", "Capitals" un "Flyers", bet kvalifikācijas turnīrā ar astoņām komandām tiksies šādi pāri: "Penguins" pret "Canadiens", "Hurricanes" pret "Rangers", "Islanders" pret "Panthers" un "Blue Jackets" pret "Maple Leafs".

Rietumu konferencē par izsētajām vietām cīnīsies "Blues", "Golden Knights", "Avalanche" un "Stars", bet kvalifikācijas turnīru ar astoņām komandām tiksies šādi pāri: "Oilers" pret "Blackhawks", "Predators" pret "Coyotes", "Canucks" pret "Wild" un "Flames" pret "Jets".

NHL komandu apcirkņos šajā sezonā ir pieci Latvijas hokejisti: vārtsargi Elvis Merzļikins un Matīss Kivlenieks (Kolumbusas "Blue Jackets"), kā arī uzbrucēji Teodors Bļugers (Pitsburgas "Penguins"), Zemgus Girgensons (Bufalo "Sabres") un Rūdolfs Balcers (Otavas "Senators"). Girgensonam un Balceram NHL sezona jau ir beigusies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi