Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Merzļikins savainots, bet Blue Jackets pārtrauc astoņu zaudējumu sēriju

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins pirmdien guva savainojumu otrajā periodā, taču Kolumbusas Blue Jackets komanda svinēja uzvaru pagarinājumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, pārtraucot astoņu zaudējumu sēriju.

Kolumbusas komanda savā laukumā ar rezultātu 4:3 (1:1, 1:1, 1:1, 1:0) pagarinājumā pieveica bez Rūdolfa Balcera spēlējošo Otavas Senators.

Blue Jackets pārtrauca astoņu zaudējumu pēc kārtas sēriju, kurā piecreiz nācās piekāpties pagarinājumā vai pēcspēles metienos.

Merzļikins šajā mačā atvairīja divus no 18 pretinieku mestajām ripām, pēc tam vārtos stājoties Jonasam Korpisalo, kurš tika galā ar 14 no 15 pretinieku metieniem.

Savainojumu Merzļikins guva astoņas minūtes un 44 sekundes pirms otrā pārtraukuma pēc sadursmes ar viesu uzbrucēju Antonī Diklēru. Par savainojuma smaguma pakāpi pagaidām ziņots netiek.

Latvijas vārtsargs savā NHL debijā piedalījies 32 spēlēs, kurā vidēji ielaidis 2,39 ripas un atvairījis 92,2% metienu. Viņš svinējis 12 uzvaras, piecos mačos paliekot "sausā".

Mājiniekiem divas iemestas ripas Niks Folino kontā, divas rezultatīvas piespēles Būnam Dženeram, bet izšķirošo "golu" 25 sekundes līdz pagarinājuma beigām iemeta Ēmils Bemstrems.

Viesu rindās divi vārti Konora Brauna rēķinā.

Uzbrucējs Rūdolfs Balcers Senators sastāvā nespēlēja, jo Amerikas Hokeja līgā turpina pārstāvēt Belevilas Senators.

Visas četras Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas cīnās Austrumu konferencē. Penguins ar 80 punktiem 60 spēlēs ir trešā, Blue Jackets ar 74 punktiem 63 dueļos ir astotā, "Sabres" ar 64 punktiem 61 cīņā ieņem 13.pozīciju, bet Senators ar 53 punktiem 62 mačos ir 15.vietā, apsteidzot tikai Detroitas Red Wings. "Play-off" zonā gan atrodas tikai Penguins.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi