Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Metjūss gūst savus 30.vārtus sezonā un uzstāda jaunu NHL rekordu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Toronto Maple Leafs uzbrucējs Ostons Metjūss trešdien iemeta savus šīs sezonas 30.vārtus, ko viņš iespēja jau ceturto reizi karjerā, kļūdams par pirmo ASV dzimušo hokejistu, kuram šādu sniegumu izdevies atkārtot pirmajās četrās sezonās.

"Maple Leafs" savā laukumā ar 3:4 (1:2, 1:1, 1:0, 0:0, 2:3) "bullīšos" piekāpās Vinipegas "Jets", piedzīvojot jau otro neveiksmi pēc kārtas.

Metjūss guva savas komandas pirmos un arī trešos vārtus, kas vien dažas sekundes līdz pamatlaika beigām ļāva Toronto vienībai maču novest līdz "bullīšiem". Uzbrucējam šie bija jau 30.vārti šosezon, bet tikpat vai vairāk viņš iemeta arī savās pirmajās trīs sezonās, kā rezultātā viņš kļuvis par vienīgo ASV hokejistu, kuram izdevies atzīmēties ar šādu statistiku.

Toronto vienībā vēl vārtus iemeta Dmitro Timošovs. "Jets" rindās precīzi metieni padevās Nikolajam Ēleram, Meisonam Apeltonam un Markam Šeifelem, bet uzvaru nesošai bullītis Bleika Vīlera rēķinā.

Citā spēlē Filadelfijas "Flyers" mājās ar 3:2 (2:2, 1:0, 0:0) uzvarēja spēcīgo Vašingtonas "Capitals".

Uzvarētāju labā vārtus guva Kevins Heiss, Trevis Konecnijs un Roberts Hags. "Capitals" komandā vārti Niklasa Bekstrēma un Jakuba Vrānas rēķinā.

Tikmēr Losandželosas "Kings" mājās ar 1:2 (1:0, 0:2, 0:0) piekāpās Dalasas "Stars", kas svinēja jau piekto panākumu pēc kārtas.

Dalasas vienībā divas rezultatīvas piespēles nopelnīja Esa Lindels, bet vārtus iemeta Bleiks Komo un kapteinis Džeimijs Bens. "Kings" vienībā goda vārtus iemeta kapteinis Anže Kopitars.

Ceturtdien laukumā dosies arī latviešu pārstāvētās komandas. Bufalo "Sabres" tiksies ar čempioni Sentluisas "Blues", bet Kolumbusas "Blue Jackets" spēkosies ar Sanhosē "Sharks".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi