Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Ovečkinam 699. vārti karjerā; pārtrūkst Tampas 11 uzvaru sērija

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Tampabejas Lightning ceturtdien piedzīvoja zaudējumu regulārā čempionāta mačā, kā rezultātā aprāvās 11.uzvarēto spēļu sērija, kamēr citā duelī Aleksandrs Ovečkins nonāca viena "gola" attālumā no 700.vārtiem karjerā.

"Lightning" viesos ar 3:5 (1:1, 1:2, 1:2) zaudēja Vegasas "Golden Knights".

Teju vai visas cerības par 12.panākumu pēc kārtas aprāvās trešā perioda desmitajā sekundē, kad Raiens Rīvzs guva "Golden Knights" ceturtos vārtus, bet Alekss Pačioreti 37 sekundes vēlāk panāca jau 5:2 un laupīja iespējas izcīnīt uzvaru.

Pačioreti un Marks Stouns iekrāja 1+1, kamēr pretējā laukuma pusē divi vārti kapteinim Stīvenam Stemkosam, bet tikpat rezultatīvas piespēles iekrāja Viktors Hedmans.

Tikmēr 699.vārtus karjerā guva Ovečkins, kurš pēc "hat-trick" pašā februāra sākumā, nākamajās piecās spēlēs bija palicis uz nulles. Viņa "gols" gan neglāba Vašingtonas "Capitals" no zaudējuma, viesos ar 3:4 (1:1, 1:1, 1:1, 0:1) papildlaikā piekāpjoties Monreālas "Canadiens".

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Bens Šiaro, savukārt "Capitals" vienībā Niklasam Bekstrēmam divas rezultatīvas piespēles.

Minimālu panākumu savā laukumā izcīnīja Sentluisas "Blues", kas ar 1:0 (0:0, 0:0, 1:0) pieveica Arizonas "Coyotes". Vienīgos vārtus šajā mačā guva Raiens O'Railijs, kurš izcēlās 52.minūtē. Džordans Biningtons tvēra visus 14 metienus un kļuva tikai par desmito vārtsargu NHL vēsturē, kuram 77 vai mazāk spēlēs izdevies izcīnīt 50 uzvaras.

Citviet Otavas "Senators" mājās ar 1:5 (1:2, 0:2, 0:1) zaudēja Vinipegas "Jets".

"Jets" komandā "hat-trick" un vienu rezultatīvu piespēli nopelnīja Marks Šeifele, Kails Konors atzīmējās ar 1+1, bet divas rezultatīvas piespēles atdeva Nīls Pionks un Patriks Laine. Vienīgos "Senators" vārtus guva Niks Pols.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas hokeja zvaigzne Elvis Merzļikins ceturtdien NHL spēlē nespēja glābt savu komandu Kolumbusas "Blue Jackets" no zaudējuma papildlaikā, kamēr citā duelī Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins" palika "sausā".

Kolumbusas "Blue Jackets" savā laukumā ar 3:4 (2:1, 1:2, 0:0, 0:1) papildlaikā piekāpās Filadelfijas "Flyers".

Merzļikins savas komandas vārtos aizvadīja visu spēli un noķēra 29 no 33 metieniem, atvairīdams vien 87,9% raidījumu pa vārtiem.

"Blue Jackets" šī bija jau septītā neveiksme pēc kārtas, bet pēdējās sešās spēlēs izdevies izcīnīt vismaz vienu punktu.

Savukārt "Penguins" viesos ar 0:4 (0:0, 0:3, 0:1) zaudēja Toronto "Maple Leafs".

Bļugers laukumā pavadīja 16 minūtes un 27 sekundes, no kurām divas minūtes un 46 sekundes nospēlētas mazākumā. Viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem, reizi pazaudēja ripu, uzvarēja vienā no sešiem iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzbrucējam aprāvās trīs rezultatīvo spēļu sērija, kuras laikā viņš atzīmējās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi