Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Panarins Rangers rindās debitē ar 1+1; Bobrovskis ielaiž piecas ripas

Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībā Ņujorkas Rangers debitēja Krievijas uzbrucējs Artēmijs Panarins, bet viņa tautietis Sergejs Bobrovskis savu jauno komandu Floridas Panthers nespēja glābt no zaudējuma, ielaižot piecus vārtus.

"Rangers" savā laukumā ar rezultātu 6:4 (1:1, 2:2, 3:1) uzvarēja Vinipegas "Jets", kurai starpsezonā izdevās panākt divu gadu vienošanos ar talantīgo somu Patriku Laini.

Lielisku sniegumu "Rangers" komandā demonstrēja šīs sezona jaunpienācēji Panarins un Džeikobs Truba, kuri kopā iekrāja piecus rezultativitātes punktus. Uzbrucējs Panarins guva vienus vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja, bet aizsargs Truba atdeva par vienu piespēli vairāk nekā Panarins, iekrājot trīs rezultativitātes punktus.

Zaudētāju rindās trīs piespēles atdeva Nikolajs Ēlers. "Jets" vārtsargs Konors Hellebaiks atvairīja 26 no 31 metiena, bet otrā laukuma pusē leģendārais Henriks Lundkvists tika galā ar 44 no 47 pretinieku metieniem.

Citā spēlē pirmo uzvaru šosezon izcīnīja pagājušās sezonas regulārā čempionāta uzvarētāja Tampabejas "Lightning", kas mājās ar rezultātu 5:2 (1:0, 1:1, 3:1) pārspēja Floridas "Panthers", kuras sistēmā spēlē Rodrigo Ābols.

Tampabejas komandā vārtus un rezultatīvu piespēli iekrāja pagājušās sezonas rezultatīvākais spēlētājs Ņikita Kučerovs, Alekss Kilorns atdeva divas piespēles, bet Mihailam Sergačevam par vienu vairāk.

Floridas vienībā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Vinss Tročeks.

Uzvarētāju rindās Andrejs Vasiļevskis atvairīja 35 no 37 metieniem, bet Bobrovskis no 29 metieniem spēja noķert 25.

Tikmēr pirmo pēcspēles soda metienu sēriju aizvadīja Monreālas "Canadiens" un Karolīnas "Hurricanes". 

"Hurricanes" savā laukumā ar rezultātu 4:3 (1:0, 1:3, 1:0, 1:0) uzvarēja "Canadiens".

Monreālas vienībā vienu rezultatīvu punktu guva septiņi hokejisti, bet "Hurricanes" rindās aizsargs Dagijs Hamiltons ar divām piespēlēm bija komandas un arī mača rezultatīvākais spēlētājs.

Karolīnas vienībā Petrs Mrazeks atvairīja 33 no 36 metieniem, bet Kerijs Praiss noķēra 40 metienus, pretiniekiem kopumā izpildot 44 raidījumus.

Savukārt citā spēlē Nešvilas "Predators" uz pašu ledus ar rezultātu 5:2 (0:0, 1:2, 4:0) uzveica Minesotas "Wild".

Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Nešvilas uzbrucējs Filips Foršbergs, kamēr to pašu paveica arī Raiens Ellis. Viesu rindās seši hokejisti guva pa vienam rezultatīvam punktam, tostarp esot arī veterānam Miko Koivu.

"Wild" vārtu vīrs Devans Dubniks atvairīja 27 no 31 metiena, bet viņa konkurents Peka Rinne tika traucēts vien 24 reizes, viņam divās no tām kapitulējot.

Citviet pagājušās sezonas fināliste Bostonas "Bruins" viesos ar rezultātu 2:1 (2:0, 0:1, 0:0) sīvā cīņā uzvarēja Dalasas "Stars".

"Bruins" rindās ar rezultatīvu piespēli izcēlās aizsargs Čārlijs Makavojs, kurš laukumā atradās visilgāk - 22 minūtes un astoņas sekundes. Savukārt "Stars" vienīgos vārtus guva Rūps Hincs.

Bens Bišops "Stars" vārtos tika galā ar 18 no 20 metieniem, bet Tuka Rasks atvairīja 28 no 29 raidījumiem.

Tikmēr Kolorādo "Avalanche" mājās ar rezultātu 5:3 (2:1, 2:2, 1:0) pieveica Kalgarī "Flames".

Uzvarētāju rindās divi vārti Jonasa Donskoja rēķinā, bet Kalgarī komandā Šons Monehens guva vienus vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja.

Davids Ričijs Kalgarī vārtos ielaida četrus no 31 metiena, bet Filips Grūbauers atvairīja 27 no 30 metieniem.

Visbeidzot Anaheimas "Ducks" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) pārspēja Arizonas "Coyotes", kurai šajā starpsezonā pievienojās labi zināmais uzbrucējs Fils Kesels.

Viesu komandā vienīgos vārtus guva Dereks Stepans, bet mājiniekiem precīzi meta Kems Faulers un Dereks Grants.

"Coyotes" vārtsargs Dārsijs Kempers atvairīja 27 no 29 metieniem, bet Džons Gibsons tika galā ar 32 metieniem, tikai reizi velkot ripu ārā no savu vārtu tīkla.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Zemgusa Girgensona pārstāvētā vienība Bufalo "Sabres" ceturtdien viesos ar rezultātu 3:1 (1:0, 2:1, 0:0) pārspēja Pitsburgas "Penguins", kuras sastāvā bija arī Teodors Bļugers.

Iepriekšējā sezonā Stenlija kausa izcīņā triumfēja Sentluisas "Blues", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Bostonas "Bruins", pirmo reizi vēsturē tiekot pie prestižās trofejas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi