Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Pastrņāks ar sezonā ceturto hat-trick kaldina Bruins uzvaru; Canucks iemūžina Sedīnu numurus

Čehu uzbrucējam Davidam Pastrņākam gūstot trīs vārtus, Bostonas Bruins komanda trešdien svinēja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

Bostonieši savā laukumā ar 4:1 (1:0, 2:1, 1:0) pārspēja Monreālas "Canadiens". "Bruins" uzvarējusi septiņās no pēdējām astoņām savstarpējām spēlēm. 

Pastrņākam šis bija ceturtais "hat-trick" sezonā, bet vēl mājiniekiem izcēlās Patriss Beržerons, kurš raidīja ripu tukšos vārtos. Viesiem goda vārtus guva Marko Skandella.

Citā spēlē Vankūveras "Canucks" mājās ar  3:0 (1:0, 1:0, 1:0) apspēlēja Čikāgas "Blackhawks".

Pirms mača Vankūveras komanda iemūžināja  slaveno zviedru dvīņubrāļu Henrika un Dāniela Sedīnu numurus. Pie Vankūveras kluba mājas spēļu arēnas tika piekārts Henrika, kurš bija "Canucks" kapteinis no 2010. līdz 2018.gadam, 33.numurs, kamēr Dāniels spēlēja ar 22.numuru.

 

Zviedriem par godu viņu tautietis Jākobs Markstrems atvairīja visas 49 pretinieku mestās ripas, kas viņam ir karjeras rekords. Ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Brendons Saters, bet vēl mājiniekiem atzīmējās Bo Horvats un Edams Godete.

Trešdien NHL notika tikai trīs spēles, un trešajā no tām Losandželosas "Kings" mājās ar 5:3 (0:0, 2:1, 3:2) uzveica Kalgari "Flames". "Kings" vadībā izvirzījās otrajā periodā, kad 39 sekundēs divus vārtus guva  Tailers Tofolo un Ostins Vāgners. Pretiniekiem divreiz izcēlās Ēliass Lindholms.

Austrumu konferencē līdere ar 82 punktiem 58 spēlēs ir Bostonas "Bruins", bet Rietumos pirmā ar 73 punktiem 56 dueļos ir Sentluisas "Blues".

Iepriekšējā sezonā Stenlija kausa izcīņā triumfēja Sentluisas "Blues", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Bostonas "Bruins", pirmo reizi vēsturē tiekot pie prestižās trofejas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi