Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sorokins arī nākamajā sezonā vadīs HS Rīga

Latvijas virslīgas hokeja čempionāta komandu Hokeja skola Rīga (HS Rīga) arī 2020./2021.gada sezonā turpinās vadīt Oļegs Sorokins, kuram asistēs Sergejs Teluškins, otrdien klubs paziņoja savā tīmekļa vietnē.

HS Rīga komandu, kas ir oficiālais Latvijas U-18 izlases bāzes klubs, 46 gadus vecais Sorokins vada kopš 2018.gada vasaras. Arī pērn Sorokinam uz HS Rīga soliņa asistēja kluba sistēmā strādājošais Sergejs Teluškins.

Savukārt par U-18 valstsvienības galveno treneri Sorokins tika iecelts 2017.gadā. Divu pasaules čempionātu laikā Sorokina vadītā Latvijas U-18 izlase izcīnīja zelta medaļas pirmās divīzijas A grupā, bet pērn pirmo reizi vēsturē iekļuva elites turnīra ceturtdaļfinālā.

"Komandas mērķi būs nemainīgi - cīnīties katrā spēlē, cīnīties par katru ripu, mēģināt uzvarēt katru divcīņu, vienmēr saprast, ka katra spēle sākas no 0:0, un arī to, ka nekļūdās tikai tas, kurš neko nedara. Manā uztverē nekā nedarīšana arī ir lielākā kļūda," pagājušās nedēļas intervijā sacīja Sorokins.

"Mani personiskie mērķi ir gatavot spēlētājus lielajam hokejam. Gatavot puišus, kuri būs hokejā, kuri dzīvē darīs darbu, kas viņiem sniedz prieku. Tajā pat laikā es mēģinu puišiem parādīt pareizo ceļu, kas dzīvē ir nemainīgs. Nav svarīgi, vai esi hokejists vai kādas citas profesijas pārstāvis - tā ir attieksme pret lietām un pienākumiem. Viņiem ir jāsaprot, ka dzīvē var sasniegt lietas ar profesionālu attieksmi, atbildīgu attieksmi, pieklājību un komunikabilitāti. Lai man un ģimenēm nebūtu jākaunas par sevi, kad dzīve nostāda lēmuma pieņemšanas brīdī," izteicās HS "Rīga" galvenais treneris.

HS Rīga vienība, kuras rindās šogad spēlēja 2002. un 2003.gadā dzimuši jaunieši, šīs sezonas Latvijas virslīgas turnīra 35 spēlēs izcīnīja 12 punktus.

Savulaik aizsarga pozīcijā spēlējušais Sorokins Latvijas izlases sastāvā ir piedalījies septiņos pasaules čempionātos, kopā Latvijas izlases kreklā aizvadot 94 spēles un izceļoties ar četriem gūtiem vārtiem un 24 rezultatīvām piespēlēm.

2018.gadā treneris pirmo reizi valsts hokeja vēsturē ar Latvijas U-18 izlasi pasaules čempionāta elites divīzijas sasniedza ceturtdaļfinālu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi