Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

SPKC atzinīgi novērtējis PČ hokejā rīkotāju piedāvātos Rīgas "burbuļa" risinājumus

2021. gada pasaules hokeja čempionāta (PČ) orgkomitejas vadītājs Edgars Buncis ticies ar Slimību profilakses un kontroles centra vadību (SPKC) speciālistiem, lai pārrunātu pamatprasības gaidāmajam turnīram Rīgā, vēsta PČ rīkotāji.

Tikšanās laikā E. Buncis prezentēja PČ Rīgā Covid-19 profilakses pasākumu noteikumus. Turnīra orgkomiteja izklāstīja prasības, kas skars sportistu, apkalpojošā personāla un akreditēto personu uzturēšanos kārtību: viesnīcās, spēļu arēnās, treniņu arēnās, transportu, loģistiku, kā arī visu turnīra dalībnieku ikdienas testēšanas procedūras.

“Mūsu saruna ar SPKC speciālistiem bija ļoti produktīva un saturīga. Kopīgi izrunājām visus aktuālos jautājumus par droša PČ aizvadīšanu mūsu galvaspilsētā. Orgkomiteja izskaidroja “burbuļa” turnīra formāta noteikumus, kas būs spēkā lielā hokeja notikuma laikā Rīgā. Pateicamies SPKC par dialogu un ceru uz tikpat veiksmīgu turpmāko sastrādāšanos,” sacīja orgkomitejas vadītājs Edgars Buncis.

SPKC vadība pozitīvi novērtēja piedāvātos risinājumus, kas ļauj turpināt darbu pie tālākās izstrādes pasaules čempionāta rīkošanai. Tāpat SPKC sagaida pilnībā izstrādātu orgkomitejas un Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) apstiprinātu Covid-19 profilakses pasākumu noteikumus, kurš tiks izvērtēts no SPKC un Veselības ministrijas puses, lai pieņemtu turpmākos lēmumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi