Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

VIDEO: Bļugeram 1+1 izbraukuma uzvarā pār Avalanche

Latvijas izlases uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien NHL regulārā turnīra mačā guva vārtus un piespēlēja uzvaras vārtu guvumā, palīdzot Pitsburgas Penguins viesos ar 4:3 papildlaikā apspēlēt Kolorādo Avalanche.

Spēles 34. minūtē Bļugers no vārtu priekšas panāca 1:1, atbildot uz Neitana Makinona pirmajā periodā gūtajiem vārtiem. Otrā perioda turpinājumā ripu vārtos raidīja arī Gabriels Landeskogs, pēc spēlētām 40 minūtēm nodrošinot minimālu pārsvaru Avalanche - 2:1.

Teicami trešo periodu sāka Penguins, Braienam Rastam ātri panākot neizšķirtu. Turklāt spēles 56. minūtē viesi pirmo reizi tika priekšā, vēl vienus vārtus gūstot Jevgēņijam Malkinam. Tiesa, mājinieki paspēja izglābt vismaz punktu, 31 sekundi pirms pamatlaika beigām panākot 3:3.

Papildlaika 4. minūtē Bļugers no savas aizsardzības zonas nogādāja ripu līdz pat pretinieku vārtiem, kur teicami atrada brīvo Džeretu Makkannu - 4:3!

 

Bļugers uz ledus pavadīja 20 minūtes un 16 sekundes, atzīmēdamies ar pieciem metieniem, trīs spēka paņēmieniem, bloķētu metienu un neitrālu lietderības rādītāju. Tāpat viņš uzvarēja 67% iemetienu.

Bļugeram šis līdz šim bijis lielākais spēles laiks šajā sezonā. Tāpat viņš atkārtoja iepriekšējā sezonā iespēto, kad guva sešus vārtus. Viņš iekrājis arī desmit rezultatīvas piespēles un ar 16 punktiem sasniedzis savu karjeras rezultativitātes rekordu.

Šosezon 44 spēlēs Bļugeram 16 (6+10) rezultativitātes punkti un +1 lietderība.

Vēl vienā mačā vien astoņas minūtes uz ledus pavadīja Otavas Senators uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš gan paspēja atzīmēties ar diviem metieniem, diviem spēka paņēmieniem un bloķētu metienu. Savukārt Senators viesos ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā atzina līgas vājākā kluba Detroitas Red Wings pārākumu, lai gan pamatlaikā atspēlējās no 0:2.

Balcers šosezon laukumā devies četrās NHL spēlēs, atzīmējoties ar vienu rezultatīvu piespēli un neitrālu lietderības koeficientu.

Austrumu konferencē Penguins ar 59 punktiem 44 spēlēs ieņem 3. vietu, bet trīs citi latviešu pārstāvētie klubi atrodas ārpus play-off zonas. Desmitnieku noslēdz Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets komanda ar 50 punktiem 45 spēlēs, 12. vietā ar 45 punktiem 44 mačos ir Zemgus Girgensons un Bufalo Sabres, savukārt 14. vietā ar 38 punktiem 44 spēlēs ir Senators un Balcers.

Sestdien laukumā dosies Bufalo Sabres, kas tiksies ar Vankūveras Canucks, Senators paredzēts duelis ar Monreālas Canadiens, bet Kolumbusas Blue Jackets spēkosies ar Vegasas Golden Knights.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi