Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

VIDEO: Keins Blackhawks graujošā uzvarā gūst savus 400.vārtus NHL karjerā

Amerikāņu uzbrucējs Patriks Keins svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē guva savus 400.vārtus karjerā un palīdzēja Čikāgas Blackhawks izcīnīt pārliecinošu uzvaru.

Čikāgas komanda mājās ar 7:2 (2:1, 0:0, 5:1) sagrāva Detroitas "Red Wings" un izcīnīja sesto uzvaru pēdējos astoņos mačos.

Keins 400.vārtus karjerā guva trešā perioda vidū. Viņš šosezon 23 spēlēs izcēlies ar 11 vārtiem un kļuvis tikai par astoto aktīvo NHL spēlētāju, kura rēķinā ir vismaz 400 "goli".

Viņš svētdien kļuva par devīto amerikāni, kuram izdevies sasniegt 400 gūto vārtu robežu. Iepriekš "Blackhawks" rindās to paveikuši Bobijs Hols, Stens Mikita un Stīvs Larmers - visi kanādieši.

Alekss Debrinkats spēli noslēdza ar vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, par vienu piespēli mazāk iekrāja Keins, bet divi "goli" Raiena Kārpentera rēķinā. "Red Wings" komandā vārtus iemeta Sems Gaņjē un Jevgēņijs Švečņikovs.

Citviet Ņujorkas "Rangers" mājās ar 1:4 (0:2, 0:1, 1:1) zaudēja Bostonas "Bruins".

Čārlijs Koils "Bruins" uzvaru kaldināja ar diviem vārtiem, bet Davids Pastrņāks divreiz rezultatīvi piespēlēja. Trešā perioda 11.minūtē "Rangers" "goda vārtus" iemeta Kolins Blekvels.

Visbeidzot Ņūdžersijas "Devils" savā laukumā ar 2:3 (1:1, 1:2, 0:0) piekāpās Vašingtonas "Capitals".

Jakubs Vrāna Vašingtonas komandā guva vārtus un rezultatīvi piespēlēja, Tomam Vilsonam divas piespēles, bet vēl ar vārtiem izcēlās Aleksandrs Ovečkins un Niklass Bekstrēms. "Devils" komandā vārti Jegora Šarangoviča un Pāvela Zakas rēķinā. 

Zaka vismaz vienu rezultativitātes punktu guvis jau desmit spēlēs pēc kārtas.

Jau ziņots, ka Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā komanda Pitsburgas "Penguins" svētdien nespēja gūt vārtus un cieta zaudējumu pret Ņujorkas "Islanders".

"Penguins" viesos ar 0:2 (0:1, 0:1, 0:0) piekāpās "Islanders".

Bļugers laukumā pavadīja 14 minūtes un 55 sekundes, no kurām trīs minūtes un 46 sekundes nospēlēja mazākumā. Uzbrucējs pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja trīs no desmit iemetieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citā spēlē Bufalo "Sabres" mājās ar 0:3 (0:0, 0:3, 0:0) piekāpās "Flyers", kas savam galvenajam trenerim Alēnam Viņo sagādāja 700.uzvaru NHL. Kājas muskuļa savainojuma dēļ "Sabres" šosezon nepalīdzēs Zemgus Girgensons.

Savukārt Kolumbusas "Blue Jackets" viesos ar 1:3 (1:1, 0:1, 0:1) zaudēja Nešvilas "Predators", piedzīvojot jau piekto neveiksmi pēc kārtas.

Neviens no latviešu vārtsargiem - Elvis Merzļikins un Matīss Kivlenieks - šajā spēlē nebija "Blue Jackets" pieteikumā.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi