Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ātruma cilts video: blondīne servisā pirmo reizi maina eļļu

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šajā epizodē sākas jauna rubrika Blondīne servisā ar Aneti Ķēniņu, kura pirmo reizi mūžā iejutīsies autoservisa mehāniķa lomā. Raidījums arī viesosies pie Toma Macuka – motosportista, kurš pievērsies snow bikecross.

Ātruma cilts komandai pievienojas skatītājiem jau pazīstamā Anete Ķēniņa, kura iepriekš ir parādījusi drosmi eksperimentā ar riepas spridzināšanu. Anete ir pieņēmusi izaicinājumu iejusties automehāniķa lomā un ir apņēmības pilna pirmo reizi mūžā pati nomainīt VW Golf GT1 eļļu un filtru. Kā viņai tas izdosies, noskaidrosim jaunajā raidījumā!

Pauls Timrots viesojas pie motosportista Toma Macuka, kurš tikko piedalījies savās pirmajās snow bikecross sacensībās Tagilā, Krievijā. Snow bikecross, kas ASV un Kanādā ir pazīstams vairāk nekā desmit gadus, ir tehniskais sporta veids ar savdabīgu braucamo – motokrosa motociklu, kam riteņu vietā ir slēpe un sniega ķēde. Lai arī Toms šādu moci iepriekš bija redzējis tikai televīzijā, tas netraucēja sportistam mesties piedzīvojumā un startēt sacensībās Krievijā ar 63 zirgspēku braucamo. Kā zināms, latviešu sportisti tradicionāli ir spēcīgi jaunos un tehniskos sporta veidos, tāpēc ļoti iespējams, ka jau nākamsezon redzēsim Tomu Macuku uz X Games snow bikecross pjedestāla!

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izrausies no ierastās studijas un dosies uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem.

Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi