Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ātruma cilts video: Šlēgelmilhs trenē Timrotu Ziemas kausa trasē

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā viesojas Mārtiņš Sils, Trans Euro Trail (TET) pārstāvis, lai pastāstītu par 900 kilometru moto taku maršrutu, ko izveidojis Latvijā. Un būs arī darbība 333 trasē, kur Pauls Timrots autosportista Haralda Šlēgelmilha vadībā trenēsies startam Ziemas kausā.

Ātruma cilts vadītājs Pauls Timrots šoreiz uz sarunu aicinājis Mārtiņu Silu, TET pārstāvi Latvijā, lai aprunātos par daļu starptautiskā moto taku maršruta, ko Mārtiņš ierīkojis Latvijā. TET ideja Eiropā aizgūta no ASV un Kandādas, un mūsu kontinentu šobrīd vieno 50 tūkstošu kilometru bezceļu un mazu ceļu taka, ko var izbraukt ar enduro moci, baudot katras valsts skaistākos un salīdzinoši nomaļākos skatus.
 
Domājot, ko gribētu parādīt moto entuziastiem no visas pasaules, Mārtiņš Sils Latvijā izveidojis 900 kilometru garu maršrutu. Kādi ir TET noteikumi, ko paredz kustības ētikas kodekss un kad Latvijā gaidāms TET salidojums, kur piedalīties aicināts ikviens motobraucējs, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā. 

Tāpat arī raidījumā šoreiz stāsts par demokrātisko autosportu ziemā jeb Ziemas kausu. Pauls Timrots dosies uz sporta kompleksu 333, kur ar autosportista un 333 vadītāja Haralda Šlēgelmilha palīdzību apgūs trases izbraukšanas trikus un veiksmīgākās trajektorijas. Haralds ir pārliecināts, ka šīs sacensības ir piemērotas ikvienam un tā ir īstā vieta, kur gūt adrenalīnu drošos apstākļos. Pēc teorijas apgūšanas būs laiks arī treniņam trasē – Pauls sēdīsies pie jaudīga pilnpiedziņas auto stūres un mēģinās turēt līdzi Haralda norādēm, lai bez sānslīdēm uzrādītu autosportista cienīgu ātrumu. 

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums ir vēl mobilāks, jo bieži izraujas no ierastās studijas un dodas uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem. 

Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi