Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

SEB MTB maratona Ikšķiles posmā startēs arī Pasaules kausa ieguvējs Blūms

Svētdien Ikšķilē norisināsies populārā SEB MTB maratona sezonas septītais posms. Savu dalību tajā apstiprinājuši vairāki vadošie Latvijas riteņbraucēji. To vidū arī Pasaules kausa ieguvējs MTB XCO krosā U23 vecuma grupā Mārtiņš Blūms, viņa komandas biedrs no ZZK Arnis Pētersons, kā arī ASV vienības Holowesko Citadel Racing team pārstāvis Andžs Flaksis, vēsta rīkotāji.

Šīs sezonas SEB MTB maratona kalendārā atlikuši vēl divi posmi, kas notiks Ikšķilē un Mārupē. Svētdien kuplā Latvijas kalnu riteņbraukšanas saime dosies uz Ikšķili, kur norisināsies septītais posms. Aktīvās atpūtas cienītāji tiek aicināti startēt kādā no četrām dažādām distancēm – 67,4 kilometru garajā Toyota Hybrid braucienā, 42,3 kilometru Virši – A distancē, kā arī 15 kilometru Mammadaba veselības un azartiskajos Rasēns bērnu braucienos.

Ikšķiles posmā dalībnieku skaitu Toyota Hybrid distancē kuplinās vairāki no Latvijas labākiem riteņbraucējiem. Uz starta redzēsim šī gada Pasaules kausa ieguvēju MTB XCO krosā U23 vecuma grupā Mārtiņu Blūmu, pasaules čempionāta MTB XCO krosā 23. vietas ieguvēju elites konkurencē Arni Pētersonu (abi ZZK komanda), kā arī ASV vienības Holowesko Citadel Racing team vienības pārstāvi Andžu Flaksi, kurš šosezon priecējis ar uzvaru Tour de Beauce velobrauciena kopvērtējumā.

Arnis Pētersons un Mārtiņš Blūms šosezon startējuši trijos SEB MTB maratona posmos, visos gūstot pārliecinošu dubulttriumfu. Tāpat pie uzvaras vienā no posmiem ticis Andžs Flaksis, kurš izrādījās nepārspēts Kuldīgas dubļainajā trasē. Informācija par SEB MTB maratona Ikšķiles posmu atrodama mājaslapā velo.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi