Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Skujiņš finišē lielajā grupā, saglabā astoto vietu kopvērtējumā

Debijas reizē vienā no profesionālās riteņbraukšanas lielajām tūrēm Giro d’Italia sev dotās iespējas nekavējas izmantot Toms Skujiņš, kurš neslēpa, ka otrdien cerējis pat uz vēl augstāku pozīciju par izcīnīto trešo vietu ceturtajā posmā. Tas bija carnikavieša augstākais sasniegums lielo tūru posmos – 2020. gadā viņš finišēja otrajā vietā Tour de France 8. posmā.

Trek-Segafredo komandas pārstāvis ziņu aģentūrai LETA norādīja, ka 9. maijā cīņa par augstu vietu viņam bijis starp mērķiem, jo kopvērtējuma favorīti tā laikā krāja spēkus drīzumā gaidāmajiem augstkalnu posmiem, taču sprinta meistariem vairāki kāpumi nebija piemēroti. "Mēs komandā esam četri, kuriem kalnos vislabāk iet, tie arī mēģinājām tikt atrāvienā. Divatā (ar eritrejieti Amanuelu Ghebreigzabhīru – aut.) mums tas arī izdevās, pateicoties to divu citu komandas biedru darbam. Dienas sākumā bija cerības uz kaut ko labāku, bet beigās jābūt apmierinātam ar tādu rezultātu, jo izdarīju visu, kas bija manos spēkos," LETA citē Skujiņu.

Sportists atgādināja, ka viņa pamatuzdevums šajā velobraucienā ir palīdzēt komandas līderim Madsam Pēdersenam cīnīties par augstu vietu kopvērtējumā. Pirmdien trešajā posmā, kurā Skujiņš finišēja devītais, viņš līderim palīdzēja izcīnīt otro vietu, bet piektajā posmā Pēdersens finišēja trešais. Kritieniem bagātajās sacensībās trešdien grupas finišā Skujiņš tika klasificēts 24. vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi