Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bite piesaka sevi biznesa segmentā

Uzsākot biznesa segmenta attīstības programmu, mobilo sakaru operators Bite nāk klajā ar specializētu pamata tarifu un papildu priekšrocību piedāvājumu uzņēmējiem. Ir padomāts gan par tiem, kuru bizness saistās ar Eiropu, gan arī tiem, kuri vairāk raugās NVS un Gruzijas virzienā, portālu Diena.lv informēja Bite vadītājs Kaspars Buls.

Buls uzsvēra, ka jaunie plāni ir izstrādāti, domājot par uzņēmēju dažādajām vajadzībām, un tie būtiski atšķiras no tā, ko operators jebkad ir piedāvājis juridiskajām personām. “Mēs esam apņēmušies audzēt muskuļus biznesa segmentā. Līdz šim Bites juridiskie klienti ir novērtējuši kvalitatīvo, personisko un operatīvo servisu, tāpēc speram nākamo soli – esam radījuši speciālus biznesa komplektus. Turklāt mūsu piedāvājumu no citiem atšķir iestrādātās iespējas saziņai ar NVS valstīm un Gruziju,” teica Buls.

Bites vadītājs arī piebilda, ka ilgtermiņā operatora mērķis ir piedāvāt pilna servisa biznesa pakalpojumus, tā nodrošinot klientiem visus nepieciešamos sakaru un IT pakalpojumus. Bites mērķis līdz 2018.gada beigām ir palielināt biznesa pieslēgumu skaitu par 30%.

Radot jauno piedāvājumu biznesam, ir ņemtas vērā uzņēmēju vajadzības un darba specifika. Internetu gan Latvijā, gan periodiski uzturoties Eiropā arī turpmāk varēs lietot bez papildu maksas. Tāpat pamata tarifu plānos iekļauts neierobežots zvanu minūšu un SMS daudzums Latvijā un Eiropā, neierobežots starptautisko (no Latvijas uz kādu no Eiropas valstīm) zvanu minūšu skaits, kas lieti noderēs, dodoties komandējumos. Atsevišķos tarifu plānos iekļauts arī noteikts skaitu zvanu minūšu un SMS, kā arī interneta apjoms lietošanai NVS valstīs un Gruzijā.  

Līdzšinējā pieredze liecina, ka Bites biznesa klientiem saziņas iespējas ar NVS valstīm un Gruziju kļūst aizvien aktuālākas – pieaug ne tikai zvanu un SMS skaits uz un no šīm valstīm, bet arī sarunu ilgums. Neraugoties uz to, ka lielākais vairums jeb aptuveni 70% Bites klientu ir aktuāla saziņa tieši ar Krieviju, izstrādājot jaunos tarifu plānus, ir padomāts par to, kā efektivizēt saziņu ar visām NVS valstīm un Gruziju. Jāpiebilst, ka Bite šobrīd ir vienīgais mobilo sakaru operators Latvijā, kas piedāvā šādu pakalpojumu.

Biznesa klientiem ir pieejami arī vairāki bonusi, kas uzlabos gan drošību, gan padarīs ērtāku ikdienu. Viens no tiem ir bezmaksas antivīruss, kas brīdinās par nedrošām vietnēm un iespējamiem apdraudējumiem. “Mūsdienās biznesā informācija un dati ir tieši tāds pats resurss kā finanses. Tāpēc tie ir jāsargā. Mūsuprāt, šis pakalpojums uzņēmējiem noteikti noderēs, jo Bites veiktās aptaujas dati liecina, ka 45% respondentu savu mobilo ierīci lieto gan darbam, gan privātajām vajadzībām un aptuveni 70% savu ierīci uzskata par salīdzinoši neaizsargātu,” tā Biznesa klientu nodaļas vadītājs Arnis Pūciņš.

Bite ir pirmais operators Latvijā, kas piedāvā saviem klientiem antivīrusu kā papildu bonusu. Turklāt klientiem nevajadzēs raizēties nedz par instalēšanu, nedz par atjauninājumiem, nedz par aizņemtu atmiņu ierīcē – antivīruss darbojas Bites tīklā.

“Redzot, ka līdzšinējie tarifu plānu limiti neapmierina uzņēmēju vajadzības, jo regulāri tiek pārtērēti – par katru papildu zvana minūti, SMS, interneta megabaitu ir jāmaksā papildus, jaunajos Eiropas regulētajos viesabonēšanas tarifu plānos iekļāvām daudz vairāk iespēju. Esam pārliecināti, ka šie tarifu plāni ļaus uzņēmējiem ne vien paplašināt savas biznesa iespējas, bet arī prognozēt izmaksas un pat ietaupīt. Mums ir svarīgs klientu fokuss, tāpēc esam gatavi ar katru klientu analizēt viņa vajadzības, lai rastu tieši viņa biznesa situācijai piemērotāko risinājumu,” uzsvēra Pūciņš.

Bite biznesa klientiem no 25.aprīļa piedāvā tarifu plānus, kuru ikmēneša abonēšanas maksa sākas no 2 eiro mēnesī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko