Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Septembrī atkārtoti mēģinās izsolīt Latvijasmernieks.lv

Mērniecības uzņēmumu SIA Latvijasmernieks.lv atkārtoti mēģinās pārdot septembrī, informēja Privatizācijas aģentūrā (PA).

Pieteikšanās izsolei noteikta līdz šā gada 12.septembra plkst.15. Izsole paredzēta šā gada 28.septembrī plkst.15 PA telpās K.Valdemāra ielā 31.

Uzņēmuma 100% jeb 571 900 pamatkapitāla daļas tiek piedāvāts iegādāties atklātā mutiskā izsolē ar augšupejošu soli vienā paketē. Izsoles sākumcena - 263 000 latu ar izsoles soli 5000 latu, samaksu veicot tikai latos.

Jau ziņots, ka jūlija beigās noslēdzās pieteikšanās izsolē iegādāties mērniecības uzņēmumu SIA Latvijasmernieks.lv, tomēr noteiktajā termiņā neviens investors neizteica interesi iegādāties uzņēmumu, informēja Privatizācijas aģentūrā (PA).

Par iespējām iegādāties uzņēmumu tika informētas gan Lietuvas, gan Igaunijas mērniecības nozares organizācijas, kā arī informācija par izsoli tika publicēta Latvijas biznesa presē. Speciālā prezentācijā potenciālie investori tika aicināti iepazīties ar uzņēmuma darbību un pārdošanas procedūru. Mazais prezentācijas apmeklētāju skaits apliecināja, ka uzņēmums, kas darbojas tik specifiskā nozarē, var būt interesants nelielam pircēju skaitam.

PA vēlreiz informēs potenciālos investorus un nozares organizācijas par iespējām iegādāties uzņēmumu un aicinās piedalīties izsolē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasts jāinformē apsaimniekotājam

Gan Rīgā, gan citur Latvijā daudzdzīvokļu māju pastkastītes mēdz atrasties kāpņu telpā, kuras ārdurvis ir aprīkotas ar kodu. Reizēm gadās, ka šī koda nezināšana kļūst par šķērsli pasta piegādei.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses