Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Lai ēkām nebūtu ne mazākās lētuma piegaršas

Pavērojot jebkuras Latvijas pilsētas vai lauku ciemata daudzdzīvokļu namus, top skaidrs, ka tajos joprojām dominē plastikāta, nevis koka logi. Labi, ka vismaz privātmājās un vēsturiskajās ēkās ir citādi. Tāpēc devos uz koka logu, durvju, kāpņu un mēbeļu ražošanas firmu SIA Logos R un nolēmu noskaidrot, kā mūsdienās iespējams konkurēt ar plastikāta logu, dēvētu arī par PVC logu, ražotnēm un kā neliels uzņēmums var izdzīvot, ražojot produkciju tikai vietējam Latvijas tirgum.

Top komentāri

esunes
e
Nu jā plastmasa izplešas un koks nē.Stulbības jau nevajag rakstīt.
Būvnieks
B
poekrītu abiem komentāriem .... esmu būvniecībā 22 gadus , un zinu kad gaisa pieplūde bija pa veco koka logu neblīvumiem un jaunie modernie koka logi ir ar 4 blīvuma klasi .... jautājums , pa kurieni tie elpo ? Vai arī minētā kompānija ražo neblīvus logus un mēģina pārdot kā modernus mūsdienīgus izstrādājumus , tādus kā ražo firmas Flora , Staļi vai Arbo un citas ?
Juris
J
Lasu un smejos par cilvēku nekompetenci ! Apbrīnoju kad kautkas tāds tiek drukāts publiskajā telpā :) Pirmkārt jebkurš skolnieks zin, kad mikroklimatu telpā nosaka nevis logs ( koka , plastmasas vai alumīnija )bet gaisa apmaiņas jeb ventilācijas esamība vai neesamība !!! Ir daudz dažādu risinājumu kā aprīkot šos logus ar kontrolētām gaisa pieplūdes sistēmām ! Pats esmu saskāries un man palīdzēja ar padomu Latvijas Logu un Durvju Ražotāju Asociācijā , ko iesaku arī jums darīt , pirms publicējā muļķības ! Asociācijā , cik zinu ir gan koka , gan PVC , gan Alumīnija logu un durvju labākie ražotāji un sistēmu piegādātāji arī koka logiem par krāsām un lakām utt. Tāpat arī ventilācijas sistēmas logiem . LLDRA.lv
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses