Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Yandex.Taxi Rīgā ievieš pakalpojumu Piegāde

Yandex.Taxi Rīgā ir ieviesis jaunu pakalpojumu Piegāde, ar kura palīdzību būs iespējams nodot tuviniekiem dažādas nepieciešamās lietas, piemēram, apģērbus, ēdienu, zāles un higiēnas līdzekļus, savukārt autovadītāji tiks nodrošināti ar papildu pasūtījumiem, informē uzņēmuma pārstāve Olga Demjaņuka.

Pakalpojumu Piegāde var atrast starp citiem tarifiem aplikācijas Yandex.Taxi izvēlnē. Lai izmantotu attiecīgo pakalpojumu, ir jānorāda saņēmēja telefona numurs. Uz šo numuru tiek nosūtīta īsziņa ar mājaslapas saiti, kur var sekot līdzi automašīnas kustības maršrutam. Pakas nosūtītājam tā jāaiznes līdz mašīnai un jānodod vadītājam, bet saņēmējam – jāiziet ārā un jāsaņem, kad piebrauks automašīna, skaidro Demjaņuka.

Rīgas iedzīvotājiem par nelielu piemaksu ir pieejama arī opcija No durvīm līdz durvīm - autovadītājs saņems un nodos paku tieši pie dzīvokļa vai biroja durvīm. Komentāros var arī norādīt bezkontakta piegādes veidu. Šajā gadījumā autovadītājs vienkārši paņems pie durvīm novietotu paku, aizvedīs uz norādīto adresi, noliks tur un sagaidīs, kamēr saņēmējs pats paņems pasūtījumu.

Piegāde no tirdzniecības parka Alfa līdz Pērnavas ielai 5 maksās apmēram 3,9 eiro, no Spices līdz Republikas laukumam 2a — 4,7 eiro (cena bez atlaides). Par šo pakalpojumu nav paredzēts maksāt skaidrā naudā, katrs pasūtījums jāapmaksā ar maksājumu karti, kura ir piesaistīta Yandex.Taxi aplikācijai, norāda Demjaņuka. 

Pakalpojumu nodrošina kvalificēti vadītāji, kuri ir izgājuši speciālas apmācības, kā arī ir informēti par profilakses pasākumiem saistībā ar infekcijas izplatīšanos.

"Pirms pakas nosūtīšanas tā jāiepako aploksnē, kastē vai maisiņā. Ir svarīgi, lai paku varētu ievietot automašīnā un tā nebūtu smagāka par 20 kilogramiem. Piemēram, ir iespējams nosūtīt koferi, dokumentus vai saini ar mantām. Toties divriteni, veļas mazgājamo mašīnu vai stāvlampu nosūtīt nevarēs," uzsver uzņēmuma pārstāve.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mainās klientu apkalpošana

Domāju, ka patlaban vien retais apšaubīs to, ka mākslīgais intelekts (MI) ir daudzu jomu nākotne. Pasaules pieredze rāda, ka tieši klientu apkalpošanā MI tiek ieviests ātri, saskatot gandrīz nei...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses