Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Gobzems: JKP tuvākais, izdevīgākais un labākais sadarbības partneris ir no KPV LV

"Man šķiet, ka JKP tuvākais, izdevīgākais un labākais sadarbības partneris ir no KPV LV. Cits premjera amata kandidāts JKP pavisam noteikti nebūtu tas vēlamākais scenārijs," otrdien intervijā LNT raidījumā 900 sekundes sacīja KPV LV premjera kandidāts Aldis Gobzems.

KPV LV premjera kandidāts aicināja Jauno konservatīvo partiju (JKP), kas joprojām neplāno sadarboties ar Zaļo un Zemnieku savienību (ZZS), apdomāt situāciju un novērtēt, "ja šis varētu būt vienīgais iemesls, kāpēc neapstiprināt valdību, vai kāds cits nākamais vai aiznākamais premjers būtu izdevīgāks un labāks sadarbības partneris JKP".

Gobzems norādīja, ka KPV LV sniedza pilnīgu atbalstu un neiejaucās Jāņa Bordāna valdības veidošanas procesā, tāpēc tagad sagaida JKP atbalstu. 

Gobzems arī atklāja, ka lūgs saviem potenciālajiem sadarbības partneriem atstāt ministru izvēli viņa ziņā, taču "pirms tam ļoti rūpīgi izdiskutējot atbildības sfēras un darāmos darbus jaunajā valdībā".

"Aicinātu citus politiskos spēkus nepārkombinēties un nebūt greizsirdīgiem, bet sēsties šajā ātrgaitas laivā, jo gads tuvojas beigām, budžets faktiski gaida. Mēs nevaram riskēt ar veselām nozarēm. Šajā kontekstā, es domāju, ka vēlētājs ļoti rūpīgi sekos līdz, kuri politiskie spēki piedalīsies sarunu procesā pēc būtības un kuri centīsies tikai imitēt. Man ir pārliecība, ka sarunu procesā pēc būtības piedalīsies visi politiskie spēki," sacīja Gobzems.

Jau ziņots, ka Valsts prezidents valdības veidošanu pirmdien uzticēja Gobzemam

Top komentāri

sinopsis
s
tur nav divu jautājumu , Dāmokļa zobenam beidzot jākrīt, KPV LV , JKP , Socialdemokrati un āmen ar čekas un komonistu zupstrātiem, citādi joban...tfu , sačakarētā stagnācijā grimsim arvien dziļāk , sāk zagt jau acīs skatīdamies , piemeeram deputāts kļaviņš , miljonārs , bet tomeer zog valstij bencīnu , nu ķīnieši šito kadru pieliktu pie sienas , bet mūsu korumpētā tīkla bāleliņi viņam kā pīlei uzlej ūdeni , lai pārliecinātoes ka nav dziļi traumēts.
Koalīcija
K
nesanāk tāpēc, ka ievēlētie personāži ir ārkārtīgi egoisti (+ vēl varas kāri) - viņi sarunām un valdības veidošanai pieiet nevis no skatu punkta "esam gatavi piekāpties, jo mums jāvienojas darbam Latvijas labā", bet gan no skatu punkta - "Jūs bez mums nekur nevarat dēties, tāpēc vienojamies" jeb, Gobzema vārdiem sakot - "Mēs esam Jums tuvākie un izdevīgākie, tāpēc vienojamies (jo cutu variantu Jums nav)".
Paulis Šmaulis
P
Gobzemam vispirms vajag ieviest kārtību savā dārziņā un pārliecināt savējos, ka viņš ir spējīgs ne tikai frāžaini runāt, bet arī būt lietišķs līderis un MK vadītājs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē