Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Jakrins: Uzskatu par pienākumu piedāvāt savu kompetenci un pieredzi darbam Rīgas domē

Ilggadējais Rīgas domes ierēdnis Emīls Jakrins nolēmis kandidēt pašvaldības vēlēšanās no partijas Saskaņa sarakta, jo, "ņemot vērā darba pieredzi un zināšanas par pašvaldības problēmām gan satiksmes, gan plānošanas jomā, uzskata par pienākumu "piedāvāt savu kompetenci un pieredzi darbam Rīgas domē".

Komentējot lēmumu kandidēt gaidāmajās Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās, Jakrins sociālajā mikroblogošanas vietnē Twitter norādījis, ka pēdējā laika notikumi Latvijas politikā gan nacionālajā, gan Rīgas līmenī liecinot "par nepieredzētu populisma pieaugumu".

"Neprofesionalitāte, nekompetence, pat muļķība, diemžēl, kļūst par normu politiskajās debatēs par svarīgiem jautājumiem, kā arī lēmumu pieņemšanā. Tiek solīts neizpildāmais, un to dara politiķi, kas jau nav izpildījuši savus iepriekšējos solījumus. Sabiedrība tiek mānīta, savukārt reāli risinājumi nevienai problēmai netiek piedāvāti," uzskata Jakrins.

Tā rezultātā, ņemot vērā, ka viņam ir bijusi izdevība strādāt un padziļināti iepazīties "ar pašām smagākajām Rīgas pašvaldības problēmām gan satiksmē, gan plānošanā", viņš nolēmis turpināt savu pieredzi veltīt darbam pašvaldībā.

Kā ziņots, no partijas Saskaņa saraksta Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās startēs arī bijušais pašvaldības Satiksmes departamenta vadītājs Emīls Jakrins un no Jaunās konservatīvās partijas (JKP) izslēgtie domnieki Druvis Kleins un Imants Keišs.

Jakrins vēlēšanu sarakstā ieņems devīto pozīciju.

Top komentāri

Tā kompetence ir
T
shēmošanā un zagšanā?
Prātotājs
P
Ko Rīgas domē viss vēl nav nozagts? Ka par visām varītēm gribās atpakaļ? Cik maksā vieta sarakstā? Cietumā jau krietnu laiku liek neattaisnotos kavējumus.
Derglis
D
Oligarhu pielikts kurators Saskaņai. Viņš taču kādreiz bija tēvzemietis! Nav gan brīnums, jo Baķka [Saeimas priekšsēdētājs no tēvzemiešiem] arī esot pārmeties uz Saskaņu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē