Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

NA līderis: Latviskajām partijām par katru cenu jāatgūst Rīga

Meklējot labāko sadarbības modeli starp lielākajām latviskajām partijām, tām par katru cenu ir jāatgūst vara Rīgas domē, sestdien Nacionālās apvienības kongresā sacīja politiskā spēka priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

"Par katru cenu ir jāatgūst Rīga. Mana pārliecība, ka to ir iespējams izdarīt, latvisko partiju starpā panākot vēl nebijušu sadarbības līmeni kopīga mērķa vārdā," norādīja politiķis.

NA līderis skaidroja, ka sadarbība Rīgas atgūšanai nevarēs ietvert politiskā spēka sacenšanos ar citām partijām.

"Jau no nākamā gada sākuma jāsāk mērķtiecīgas sarunas ar visām lielākajām latviskajām partijām, lai meklētu labāko sadarbības modeli, kas dotu tik svarīgo stratēģisko uzvaru," pauda Dzintars.

Politiķis tāpat norādīja, ka nacionālās apvienības stratēģiskais mērķis ir arī uzvara Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās.

"Mēs esam spējīgi piedāvāt stiprāko komandu Latvijas pārstāvniecībai un panākt labāko rezultātu," akcentēja NA priekšsēdētājs.

Dzintars arī atskatījās uz 13.Saeimas vēlēšanu rezultātiem. Tostarp viņš norādīja, ka demokrātija ir labākā iespējamā valsts pārvaldes forma un ka nav taisnīgāka varas iegūšanas ceļa kā vēlēšanas, bet vienlaikus arī šādā sistēmā ir trūkumi un izaicinājumi. Kā trūkumu piemēru viņš minēja Imanta Parādnieka (NA) situāciju, kad politiķis individuāli neguva pietiekamu atbalstu vēlēšanās, lai gan viņa ieguldījumu partijā un tās mērķu sasniegšanā būtu grūti pārvērtēt.

EP vēlēšanas paredzētas 2019.gada maijā, savukārt pašvaldību vēlēšanas gaidāmas 2021.gadā.

Kā ziņots, nacionālā apvienība svētdien pulcējas ikgadējā kongresā, kurā tiks ievēlēts partijas priekšsēdētājs, valde un ētikas komisija. Uz partijas priekšsēdētāja amatu kandidēs tikai tās pašreizējais līderis Dzintars.

Top komentāri

Raivim
R
Un kur tad lielā nacionāle Broka, kas tik stipri, sākumā, bļaustījās pret Ušakovu ? Bet tad, kad Ušakovs ar Ameriku šo siltā vietiņā Brīvostā iekārtoja, tā Baiba apklusa, kā kāds aizlīmējis muti būtu. Kāda Tev latviskā partija, Dzintar, ja Tu un Tavi partijas biedri par bunkusveidīgiem aizdevumiem esat gatavi pārdot jebko ! Nožēlojamie, nevis nacionāļi.
Dzintar atjēdzies!
D
Latviskām partijām ir kaut kas vēlētajam jāpiedāvā. Ja latviskās partijas tikai piedāvā OIK, maksātnespējas skandālus ar Sprūdu, Rimševiča melus, Parex afēras, vecos mūļus, kā Āseradinu, Pavļutu, Pabriku, un klejojošo Ēlerti, tad tā ir tukšas mucas skaņa. Nav dūmi bez uguns: ir iemesls, kāpec pat latvieši balso par Saskaņu Rīgā....
Varonis
V
Vispirms izmet narkomānu Truksni no Jūrmalas, un tikai tad ķeries Rīgai; ir jābūt pautiem, varoni!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē