Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Motoru sports

Sesks un Francis gatavojas ātram un precīzam Liepājas rallijam

Šajā nedēļas nogalē LMT Autosport akadēmijas ekipāža Mārtiņš Sesks un Renārs Francis startēs Rally Liepāja un pašu mājās notiekošo Eiropas rallija čempionāta otro posmu izmantos kā treniņu pirms jūlija vidū gaidāmā pasaules rallija čempionāta posma Igaunijā. Sacensībām pieteiktas vairāk kā 60 ekipāžas, to vidū virkne ļoti spēcīgu dalībnieku, kas radīs izcilus sportiskos apstākļus. vēsta ekipāžas pārstāvji.

Ātruma cilts video: kā pusstundas laikā kļūt par stantraideri

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz Pauls Timrots pieņēmis kārtējo moto izaicinājumu – iemācīties triku ar moci pusstundas laikā stantraidinga leģendas Jāņa Rozīša vadībā.

Ātruma cilts video: Timrots testē Nitiša bagiju

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju aicina skatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts sēriju. Šoreiz tajā Pauls Timrots mācās savaldīt Reiņa Nitiša bagiju un apgūst autosportista video analīzes metodi.

Verstapenam uzvara Monako Grand Prix

Nīderlandes pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta piektajā posmā Monako "Grand Prix" un pirmo reizi karjerā kļuvis par kopvērtējuma līderi.