Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Motoru sports

Hamiltons kļūst par uzvarām bagātāko F-1 pilotu

Mercedes britu pilots Lūiss Hamiltons svētdien svinēja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 12.posmā - Portugāles Grand Prix - un kļuva par uzvarām bagātāko pilotu F-1 vēsturē.

Ātruma cilts: animācijas filmas Mans mīļākais karš īpašie spēkrati

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā viesojas godalgotās dokumentālās animācijas filmas Mans mīļākais karš režisore Ilze Burkovska-Jakobsena, lai pastāstītu par animēto braucamrīku tapšanu un to lomu viņas dzīvesstāstā.

Ātruma cilts video: vēsturiska debija Latvijas minirallijā – Seska/Timrota ekipāža

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz tajā, iespējams, visu laiku raibākā rallija ekipāža – pasaules līmeņa autosportists Mārtiņš Sesks un pilnīgs iesācējs Pauls Timrots – pirmo reizi kopā startē minirallijā Karosta 2020 ar rozā poļu Fiat.

Honda nākamgad pametīs F-1

Honda 2021.gada sezonas beigās beigs dalību Pirmās formulas sacensībās, ietverot šo lēmumu automobiļu nozares atteikšanās no iekšdedzes dzinējiem plānā, piektdien paziņoja autoražotājs.