Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Īpašums

Mežu pirkšana un pārdošana pēc krīzes atsākusies ar jaunu sparu(8)

Mežu pirkšana un pārdošana pēc krīzes atsākusies ar jaunu sparu. Pat nelielais cenu kāpums neattur mežu uzpircējus iesaistīties sīvā cīņa par katru pārdošanā izlikto meža gabalu. Reklāmas un sludinājumus ar vēlmi iegādāties mežus ievieto gan ārvalstu investori, gan vietējie mežu uzpircēji, vēsta Latvijas Radio.

Šopavasar piedzīvots mototransporta OCTA polišu bums

Ņemot vērā pagājušā gada oktobrī ieviestos jaunos mototransporta apdrošināšanas noteikumus un agro pavasara atnākšanu, apdrošināšanas sabiedrības Latvijā Balta novērojumi liecina, ka līdz ar sezonas sākumu martā motorolleru un mopēdu īpašnieki iegādājušies divtik vairāk OCTA polišu nekā tajā pašā periodā aizvadītajā gadā.

BaltCap: Depo darījums ir riska kapitāla veiksmes stāsts Latvijā(1)

Novērtējot tirgus potenciālu, 2005. gadā riska kapitāla uzņēmums BaltCap investēja naudu uzņēmuma vadības idejā par mazumtirdzniecības veikalu ķēdes Depo izveidi Latvijā, palīdzot pilnīgi no nulles attīstīt šobrīd veiksmīgi strādājošu biznesu, un nu tas izvēties veiksmes stāstā, Komentējot mazumtirdzniecības veikalu ķēdes Sia Depo DIY pārdošanu, norāda BaltCap investīciju direktors Sandijs Āboliņš-Ābols.

Rīgā nojauks kārtējo graustu © DIENA(2)

Grausta Augusta Deglava ielā 41 īpašniekiem mēneša laikā jāvēršas būvvaldē pēc ēkas nojaukšanas uzdevuma un četru mēnešu laikā tā jānojauc – šādu Rīgas domes lēmuma projektu akceptēja Pilsētas īpašuma komiteja.