Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Īpašums

Daugavpils gribējusi iepirkt tramvajus no teju bankrotējušas Krievijas firmas(13)

Pērn decembrī Daugavpils domes izsludinātajā konkursā par jaunu tramvaju iegādi uzvarēja Sanktpēterburgas uzņēmums Vagonmash, kas, kā vēlāk noskaidrojās, ir tuvu bankrotam, ziņo TV3 raidījums Nekā Personīga. Lai arī Iepirkumu uzraudzības birojs aizliedza Daugavpils domei ar aizdomīgo uzņēmumu slēgt miljonus vērto līgumu, par pirkumu atbildīgās amatpersonas joprojām uzskata, ka strādājušas labi.

Vienības gatvē sāk vērienīgu pārbūvi

Līdz ar labvēlīgākiem laika apstākļiem Satiksmes departaments uzsācis ielu rekonstrukcijas darbus. Kā viens no tādiem objektiem ir Vienības gatves posms no Ozolciema līdz Kaplavas ielai, informē Rīgas dome.

Latvijas lielveikalu tīklam Elvi atvērts 82. veikals

Pagājušās nedēļas nogalē atklāts 82. Elvi veikals Latvijā. Kārtējais mazumtirdzniecības veikals atklāts pēc franšīzes principa, kas izrādījies ļoti veiksmīgs, stāsta SIA Pārtikas tirdzniecības apvienība komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Rīgas Siltums investē siltumapgādes attīstībā(1)

AS Rīgas Siltums līgumu ar valsts aģentūru Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra par Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansējuma piešķiršanu projekta Siltumtīklu maģistrāles M-1 un M-2 rekonstrukcija posmā no K-2-1 līdz K-1-24 ietvaros noslēdza 2012. gada 2. aprīlī.

Apstiprina nolikumu Valda Zatlera dzīvokļa iegādei © DIENA(1)

Komisija, kurā piedalās Finanšu ministrijas, VAS Valsts nekustamie īpašumi, Nacionālo bruņoto spēku Militārās policijas un Latvijas Valsts prezidenta kancelejas pārstāvji, ir apstiprinājusi nolikumu dzīvokļa īpašuma iegādei personai, kura ieņēma Valsts prezidenta amatu (saskaņā ar likuma Par _Valsts prezidenta darbības nodrošināšanu _10.pantu).