Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

25.februārī pasniegs Latvijas Stila un modes balvas

25. februārī Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē jau astoto gadu pēc kārtas tiks pasniegtas Latvijas Stila un modes balvas par sasniegumiem 2012.gadā.

Stila un modes balvas pasniegšanas ceremonija pulcēs sabiedrībā pazīstamus cilvēkus, slavenus nomināciju kandidātus un stila un modes jomas profesionāļus. Skatītājus gaida krāšņs šovs, muzikālie priekšnesumi, pārsteigumi un aizraujošā programma. Ceremonijas laikā par sasniegumiem stila un modes jomā tiks apbalvoti sabiedrībā pazīstamie cilvēki un iepriekšējā gada labākie projekti kopā 13 nominācijās, tostarp Stilīgākā aktrise, Stilīgākais dziesmu izpildītājs, Gada modes mākslinieks un citās.

Šogad skatītājus sagaida īpaši interesants un krāšņs šovs, kuru veidos jaunie un talantīgie speciālisti – par šova uzvedumu rūpēsies pazīstamais aktieris un režisors Kaspars Zvīgulis, bet skatuves noformējumu veidos scenogrāfs, pasākumu dizaineris Aleksandrs Vasiļenko no Culte Bizarre Art Group, informēja Baltijas modes federācija.

„Man ir liels gods piedalīties pasākuma organizēšanā, kurš notiks Latvijas Nacionālajā Operā. Teātra skatuves pašas par sevi ļoti iedvesmo. Pasākuma tematika palielina šo sajūtu, ne velti modei un skatuvei ir jābūt cieši saistītām. Mēs, savukārt, parūpēsimies par to, lai organizētu šo vakaru pienācīgajā līmenī,” pavēstīja A.Vasiļenko.

„Vēlējos radīt oriģinālu un neierastu modes atmosfēru, līdzīgi, kā modes skatēs, kad tu nezini, ko sagaidīt, līdz neesi to ieraudzījis. Ņēmu vērā, ka tā nav ierasta balvu pasniegšanas ceremonija, bet tomēr tas ir modes lauciņš. Modes – ne tikai apģērbā, bet arī attieksmē… To centīsimies kopā ar Aleksandru Vasiļenko radīt šajā vakarā”, par gaidāmo šovu K.Zvīgulis.

Svinīgā ceremonija, kuru organizē Baltijas modes federācija, tiks translēta tiešraidē televīzijas kanālā LNT plkst. 21.10.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ķiršu laiks

Trīs receptes ar sulīgiem Latvijas dārzu ķiršiem.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko