Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 25. jūnijs
Maiga, Milija

No Doubt vienojas ar uzņēmumu strīdā par videospēli Band Hero

Grupa _No Doubt _beigusi trīs gadus ilgušo cīņu par sava tēla izmantošanu video spēlē, ziņo ārzemju mediji. 2009.gadā slavenā hīta Don’t Speak radītāji apsūdzēja Activision Publishing Inc. vadību par mūziķu maldināšanu, iekļaujot viņu tēlus video spēlē _Band Hero, _vēsta portāls _Wenn.com._Mūziķi apgalvoja, ka viņiem netika pateikts, ka spēles lietotāji varēs spēlē izmainīt katra _No Doubt _dalībnieka avataru - grupu neapmierinājis fakts, ka mūziķu tēliem spēles lietotāji varētu likt spēlēt arī citu mākslinieku mūziku.

Grupa pat savu parādīšanos spēlē nodēvējuši par “virtuālu karaoke cirka priekšnesumu”. Grupas un viņu līderes Gvenas Stefani sūdzība maijā tika pieņemta tiesā izskatīšanai. Tas notika pēc tam, kad tiesnesis noraidīja _Activisation Publishing _advokātu prasību noraidīt apsūdzības par krāpšanu, līguma un publicitātes tiesību neievērošanu. Pirmdien, vairākas nedēļas pirms ieplānotās lietas izskatīšanas tiesā, abas puses panāca mierizlīgumu. Tiesa gan vienošanās nosacījumi pagaidām netiek izpausti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mazāk baiļu, vairāk vērības un cieņas

Cilvēku nereti paustā šausmināšanās par zirnekļiem un čūskām bieži mēdz būt vecāku neapzināti "iedēstīts" stereotips, uzskata Sigita Helēna Blumberga

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko