Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Pieneņu Vīns finanses debijas albumam vāc ar interneta mārketinga palīdzību

Pašmāju jazz-funk-fusion grupa Pieneņu Vīns sava debijas albuma tapšanā un finansēšanā nolēmusi iesaistīt savus klausītājus. Ar inovatīvā digitālā mārketinga _crowdfundin_g palīdzību internetā mūziķi aicina klausītājus no visas pasaules ziedot albumam.

Crowdfunding jeb kolektīvā finansēšana ir plaši pielietots digitālā mārketinga instruments ārzemju radošo industriju pārstāvju vidū. Pastāv vairākas interneta vietnes, kurās režisori, literāti, mūziķi un mākslinieki reģistrē savus projektus, nosakot tiem naudas summas ierobežojumus un noteiktu laika posmu, kad šī summa ir jāsavāc. Crowdfunding principi palīdz ne tikai finansiāli sasniegt kāroto mērķi finansiāli, bet arī nodibināt ciešāku saikni ar katru klausītāju, jo iesaistītie cilvēki jūt emocionālu piederību projektam, norādīja Pieneņu Vīns pārstāvji.

Pieneņu Vīns jau ir uzsācis darbu pie sava pirmā albuma, taču kvalitatīvs gala produkts pieprasa ievērojamu finansiālo sastāvdaļu, atzina mūziķi. Ar crowdfunding palīdzību grupa cer ne tikai sasniegt vēlamo naudas summu, nepieciešamu albuma ierakstīšanai, bet arī pārbaudīt, vai šis digitālais instruments efektīvi darbojas Latvijas mūzikas nozarē. Savāktie līdzekļi tiks izmantoti grupas CD diska kompozīciju ierakstam, apstrādei, producēšanai, kā arī prezentācijām un virzīšanas aktivitātēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko