Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Positivus bēdīgā pieredze: Jāpērk trīs dienu biļete, apmeklējot tikai vienu festivāla dienu

Festivāla Positivus, kas no 18. līdz 20.jūlijam notika Salacgrīvā, apmeklētājiem, kuri festivāla otrajā dienā vēlējās iegādāties vienas dienas biļeti, nācies pirkt ieejas karti visām trim festivāla dienām, portālam Diena.lv atzina kāds lasītājs.

Viņš apmeklējis festivālu sestdien, 19.jūlijā, bet, kad vēlējies pie ieejas iegādāties vienas dienas biļeti, viņam norādīts, ka tās ir beigušās, un vienīgā iespēja tikt festivāla teritorijā, ir iegādāties trīs dienu biļeti. "Kā var beigties biļetes open air festivālā? Tai pat laikā vienas dienas biļeti man piedāvāja Statoil stacijā tai pašā dienā," pauda lasītājs. 

Jāatzīmē, ka vienas dienas biļetes cena bija 35 eiro, trīs dienu - 63 eiro. Lasītājs norāda, ka pie ieejas neesot bijusi pieejama informācija, ka vienas dienas biļetešu skaits ir limitēts.

Positivus pārstāve Linda Igolniece portālam Diena.lv pastāstīja, ka sestdienas vakarā vienas dienas biļetes bija beigušās, tādēļ nācās pārdot tikai trīs dienu biļetes. Igolniece norādīja, ka informācija par to bija pieejama sociālajos tīklos. Tikai 25 000 vienas dienas biļetes pārdotas, lai saglabātu festivāla dalībnieku komfortu un drošības apstākļus.

Apmeklētāji gan ir neizpratnē, jo, pērkot trīs dienu biļeti un apmeklējot tikai vienu festivāla dienu, tik un tā festivāla teritorijā iekļūst identisks festivāla apmeklētāju skaits.

Uz jautājumu, vai nākamgad festivālā plānots vienas dienas biļešu skaitu palielināt, lai tie, kuri vēlētos palikt vēl vienu dienu, varētu nepārmaksāt, Positivus komanda norādīja: "Visdrīzāk mēs paliksim pie šī paša skaita biļešu, taču vēl ir laiks šo domu apsvērt."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tikpat talantīgs Lesijas līdzinieks

Gudri, uz cilvēku orientēti, runājoši, strādīgi un neuzbāzīgi kompanjoni – tā par gludspalvainajiem kollijiem saka Olga Duduša.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko