Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Rīgas Cirkā pēdējās programmas Cirka dārgakmeņi izrādes

Šajā nedēļas nogalē, no 15.līdz 17.martam, Rīgas Cirkā skatāmas pēdējās piecas starptautiskās programmas Cirka dārgakmeņi izrādes.

Visas programmas garumā skatītājus cirka manēžā priecēja Francijas mākslinieks Dominiks Gassers ar lauvu atrakciju, atraktīvais Mr. Dalmatino no Itālijas ar dalmāciešiem, pūdeļiem un ponijiem, gaisa vingrotājs ar foksterjeriem, ugunīgais jātnieks Jurijs Volodčenko, pārdroši akrobāti, daiļas gaisa vingrotājas, kā arī Latvijas cirka mākslinieki un klaunu pāris Ketty & GenO. Pēdējās programmas Cirka dārgakmeņi izrādes skatāmas Rīgas Cirkā, 15.martā plkst. 18.00, 16. un 17.martā plkst. 13.00 un 16.00.

„No skatītājiem esam saņēmuši daudz komplimentus un labus vārdus par šo programmu. Tā ir daudzveidīga, krāsaina, bagāta ar lieliskiem cirka priekšnesumiem un katrs, mazs vai liels, var atrast to, kas patīk vislabāk,” pauda Rīgas Cirka direktore un mākslinieciskā vadītāja Lolita Lipinska.

“Paralēli šīs programmas izrādēm, gatavojamies jau nākamajai programmai, kurai esam devuši nosaukumu Planēta Cirks. Tās pirmizrāde būs skatāma jau pavisam drīz, 22.martā plkst. 18.00. Programma Rīgas Cirkā būs skatāma līdz 12.maijam,” informēja cirka direktore.

Programmā Planēta Cirks skatītājus pārsteigs īsts maģijas un ilūzijas šovs ar tīģeriem, lauvām, dažādu sugu suņiem un kaķiem, akrobāti, gaisa vingrotāja un citi cirka pārsteigumi. Vairāk informācijas: www.cirks.lv.

Biļetes uz pēdējām cirka programmas Cirka dārgakmeņi izrādēm var iegādāties Rīgas Cirka un Biļešu servisa biļešu kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko