Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Adele kļūst par turīgāko britu slavenību, kas nav sasniegusi 30 gadu vecumu

Adele apsteigusi puišu grupas One Direction dalībniekus un kļuvusi par bagātāko britu slavenību, kas vēl nav sasniegusi 30 gadu vecumu, liecina žurnāla Heat veidotais tops.

One Direction dalībnieki, kas pašlaik vairs neuzstājas kopā kā grupa, bet ir pievērsušies solo karjeru veidošanai, bagātāko britu jauno slavenību topā dominēja iepriekšējos trīs gadus. Tomēr iepriekš topa pirmo vietu viņi nodrošināja kā grupa, bet šogad topā ierindoti kā atsevišķi mākslinieki.

"Heat" redaktore Sūzija Koksa norādīja, ka Adele šogad nav apturama, jo izdeva jaunu albumu un rīkoja stadionu koncertturneju, tādēļ nav pārsteigums, ka viņa ierindojas pirmajā vietā".

"Neskatoties uz izjukšanu, One Direction puiši ir spējuši noturēties pirmajā desmitniekā, bet būs interesanti pavērot, kur viņi visi būs nākamgad pēc savu solo materiālu izdošanas," viņa piebilda.

28 gadus vecās dziedātājas Adeles turība pašlaik sasniedz 92 miljonus Lielbritānijas mārciņu. Pērn viņa bija ceturtā turīgākā britu slavenība, kas nav sasniegusi 30 gadu vecumu.

Otrajā vietā 30 turīgāko jauno britu slavenību topā šogad ierindots 27 gadus vecais aktieris Daniels Redklifs, kurš pasaules slavu iemantoja, atveidojot burvi Hariju Poteru. Viņa bagātība tiek lēsta 74 miljonu mārciņu apmērā.

Topa jaunpienācējs ir trešajā vietā ierindotais 25 gadus vecais dziedātājs Eds Šīrans, kura rocība sasniedzot 45 miljonus mārciņu.

Bijušais One Direction dalībnieks Zeins Maliks, kurš grupu pameta, vēl pirms tā oficiāli pārtrauca darbību, topā ieņem ceturto vietu. 23 gadus vecā mūziķa turība esot 38 miljoni mārciņu.

Viņa bijušais grupas biedrs 22 gadus vecais Harijs Stailss ar 37 miljonu Lielbritānijas mārciņu rocību atzīts par piekto turīgāko jauno slavenību Apvienotajā Karalistē.

Pārējie One Direction dalībnieki ieņem zemākas vietas pirmajā jauno britu slaveno bagātnieku desmitniekā: 23 gadus vecais Liams Peins ieņem septīto vietu ar 34 miljonu mārciņu turību, 34 miljonu mārciņu bagātība 23 gadus vecajam Nailam Horanam ļāvusi ierindoties astotajā vietā, bet devītajā vietā ir Lūiss Tomlinsons. 24 gadus vecā mūziķa turība sasniedzot 33 miljonus mārciņu.

Cita Harija Potera filmu franšīzes zvaigzne Emma Vatsone ieņem sesto vietu. 26 gadus vecās aktrises turība ir mērāma 35 miljonu mārciņu vērtībā. Savukārt pirmo desmitnieku noslēdz arī Harija Potera filmu zvaigzne 28 gadus vecais Rūperts Grints, kura turība sasniedz 29 miljonus mārciņu.

"Heat" sesto gadu pēc kārtas veido britu bagātāko jauno slavenību topu, kas balstīts uz jomas ekspertu sniegtajiem datiem, izvērtējot reklāmas līgumus, televīzijas un filmu projektu peļņu un ierakstu pārdošanas rādītājus.

Šogad tops papildināts ar piecām turīgākajām starptautiskajām zvaigznēm, kas nav sasniegušas 30 gadu vecumu. 26 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta tajā ieņem pirmo vietu ar 192 miljonu mārciņu turību.

Savukārt "miljardu dolāru vērtu mazuļu" topā līdere ir Lielbritānijas prinča Viljama un viņa sievas Ketrīnas gadu vecā meita Šarlote, kura, kā liecina aplēses, Lielbritānijas ekonomikā pienesusi 3,2 miljardus mārciņu un spēj uzlabot mazuļu zīmolu pārdošanas rādītājus vairāk nekā jebkurš cits slavens bērns pasaulē.

"Insta-uzņēmēju" sarakstā, kurā apkopotas slavenības, kas sociālās saziņas vietnē Instagram peļņu gūst no zīmolu reklāmas darījumiem, līdere ir 24 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Selīna Gomesa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko