Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Aktrise Džesika Alba pievērsusies autiņbiksīšu tirgošanai

Kopš šī atgadījuma aktrise rūpīgi pētījusi bērnu produktu sastāvdaļas un ar lielu nožēlu secinājusi, ka daudzos, pat "videi draudzīgajos" bērnu kopšanas līdzekļos tiek izmantotas vielas, kas veidotas uz naftas bāzes. Savukārt tad, kad aktrise atradusi dabiskos produktus un nolēmusi, piemēram, saviem bērniem iepirkt autiņbiksītes, viņai bija jārēķinās ar to, ka viņas bērni izskatīsies neglīti.
Pazīstamā amerikāņu aktrise Džesika Alba pievērsusies biznesam un nodibinājusi kompāniju honest.com, kas tirgo dabiskas bērnu higiēnas preces un ekoloģiskos tīrīšanas līdzekļus. 

Aktrisei ir divas meitiņas – četrus gadus vecā Onora un jaundzimusī Hevena. Kad aktrise gaidījusi savu pirmdzimto, viņas māte ieteikusi viņai izmazgāt zīdaiņa drēbītes ar īpašu bērniem paredzētu veļaspulveri. "Es tā izdarīju… un man bija spēcīga alerģiska reakcija," portālam parenting.com atklāja aktrise, norādot, ka bijusi šokā, ka maziem bērniem paredzētais līdzeklis viņai izraisījis šķavas, nātreni un acu asarošanu. "Iedomājieties, kāda gan būtu maza bērniņa reakcija," viņa pauda sašutumu. 

"Es biju samierinājusies ar faktu, ka viss, kas ir dabisks, izskatīsies slikti," sacīja Dž.Alba. Taču arī vēlāk aktrisei nācies secināt, ka pat neglītās, par "dabiskajām" sauktās autiņbiksītes satur materiālus, kas veidoti uz naftas bāzes. "Un es savam bērnu vilku neglītas brūnas autiņbiksītes par velti!," aktrise bija sašutusi. 

Tad Dž.Alba nolēmusi satikties ar Kristoferu Gaviganu, vairāku grāmatu autoru un sabiedriskās organizācijas  Veselīgs bērns Veselīga pasaule dibinātājs, uzaicinot viņu izveidot kopīgu uzņēmumu.

"Mēs piegādājam autiņbiksītes, salvetes, tīrīšanas produktus un tualetes piederumus līdz pat jūsu namdurvīm, turklāt produktos nav nekādu toksisko sastāvdaļu! Un tie visi (produkti) izskatās jauki!," pavēstīja Dž.Alba. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko