Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Anistone mainījusi plānus, lai nelidotu vienā lidmašīnā ar Džoliju

Aktrise Dženifera Anistone, dodoties uz savas jaunākās filmas Milleru ģimenīte pirmizrādes pasākumu Londonā, pēdējā mirklī mainījusi ceļojuma plānus, uzzinot, ka viņai būs jālido vienā lidmašīnā ar citu Holivudas zvaigzni Andželīnu Džoliju, ziņo ārvalstu mediji.

Kā ziņo TV kanāls E!, abas aktrises bija rezervējušas pirmās klases biļetes vienā un tajā pašā British Airways reisā no Losandžosas uz Londonu 11.augustā. Tomēr, kad Dž.Anistones pārstāvji uzzināja par to, ka arī A.Džolija lidos tajā pašā reisā, Dž.Anistones izlidošana uz Londonu steigšus tika pārcelta uz nākamo dienu.

Tas, vai tā bijusi tīša izvairīšanās no sastapšanās lidmašīnā vai arī ceļojuma plānu maiņai ir cits iemesls, oficiāli nav zināms. Taču šāds atgadījums tiešām ir noticis - lidsabiedrība to ir apstiprinājusi presei.

"Aviokompānijai ir savi VIP viesu menedžeri, kuri šad tad mēdz izpļāpāties. Šķiet, ka šis ir tas gadījums," kompānijas pārstāvji paziņojuši izdevumam US Weekly.

Kā zināms, A.Džolija ir kinozvaigznes Breda Pita dzīvesbiedre, savukārt Dž.Anistone reiz bija B.Pita mīļotā sieviete. TV kanāls E! ziņo, ka abas aktrises ir veiksmīgi ieradušās galamērķī - A.Džolija kopā ar savu vecāko dēlu Medoksu ir devusies apciemot draugus, bet Dž.Anistone trešdienas vakarā Londonas centrā ar saviem kolēģiem piedalās jaunās komēdijas pirmizrādes pasākumā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko