Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Annas ielas svētkos - prāta spēles un radošās darbnīcas

Annas ielas svētku ietvaros, kas šonedēļ Rīgā tiks rīkoti 13.septembrī no plkst.15.00 – 19.00, tehniskās jaunrades nams _Annas 2 _piedāvā vecākiem, bērniem un jauniešiem izmēģināt dažādām radošas izpausmes 40 radošajās darbnīcās.

Vienā no īsākajām Rīgas ieliņām svētku pēcpusdienā uzstāsies arī Rihards Lībietis un Miera ielas kvartāla mūziķi. Būs skatāmi alķīmijas eksperimentu demonstrējumi, Rīgas Motormuzeja eksponāti, fotoizstāde. Pasākuma apmeklētāji varēs piedalīties dažādās velo aktivitātēs, spēlēt prāta un arī galda spēles. Pieaugušie un jaunākie svētku apmeklētāji varēs doties arī interaktīvā ceļojumā sajūtu pasaulē uz Bērnu zinātnes centru Tehnoannas pagrabi.

Visiem interesentiem būs atvērtas tehniskās jaunrades nama Annas 2 darbnīcas un studijas, kas piedāvā bērniem un jauniešiem vecumā no sešiem līdz 25 gadiem apgūt amatus, tehnisko modelēšanu, mākslas un multimedijus. Vecāki Annas ielas svētku laikā varēs iepazīties ar skolotājiem un pieteikt bērnus nodarbībām, kā arī konkursam Superpuika 2013.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko