Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Dārgākā ārišķība Emmy balvas pasniegšanas ceremonijā – nagu laka ar dimantiem

Lai arī cik lielas summas slavenības un aktrises tērētu saviem vakartērpiem Emmy balvas pasniegšanas ceremonijā, nekas nespēs pārsniegt to ciparu, cik izmaksājusi televīzijas personības Kellijas Osbornas nagu laka. K.Osborna nedēļas nogalē uz Emmy balvas pasniegšanas ceremoniju nagus krāsojusi ar nagu laku, kura izmaksājusi 250 tūkstošus ASV dolāru, vēsta ārzemju mediji.

Iemesls šādām izmaksām bijis tas, ka K.Osbornas rīcībā nonākusi Azature nagu laka, kuras sastāvā ir arī melnie dimanti. Ierobežotā apjomā saražotais izstrādājums līdz šim manīts tikai uz dziedātājas Dženiferas Lopezas nagiem, ziņo portāls news.com.au. “Esmu vienīgais cilvēks, kuram ļauts to nēsāt, tā atrodas seifā viesnīcas istabā. Es joprojām nevaru tam noticēt. Es neesmu tai pieskārusies visu dienu,” par savu nagu laku tvītojusi satrauktā K.Osborna, kura atzinusi, ka pat viņu šokējot milzīgās nagu lakas izmaksas. K.Osbornu uz šādu dārgu manikīru pamudinājis viņas stilists Nikolas Bru, kurš vēlējies K.Osbornai piešķirt tēlu, kurā apvienojušās gotiskās subkultūras noskaņas un sarkanā paklāja elegance.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko