Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Džastins Timberleiks izmēģina spēkus interjera dizainā

Dziedātājs Džastins Timberleiks, kurš jau paguvis izrādīt savas iemaņas ne tikai mūzikas industrijā, bet arī kino jomā, nolēmis izmēģināt roku arī pavisam jaunā sfērā - interjera dizainā. Proti, slavenība radījis jaunu mājas preču un interjera dizaina priekšmetu kolekciju HomeMint, kuru interesenti var iegādāties tikai internetā.

Kolekcija tapusi ciešā sadarbībā ar interjera dizaineri Estē Stenliju, intervijā žurnālam Elle Décor atklājis mūziķis. „HomeMint, apvienojot manu mīlestību uz interjera dizainu un inovāciju kaislību, ir kļuvusi par personisku mājas priekšmetu kolekciju. Mājai jābūt iedvesmojošai, un tai ir jāatspoguļo tevi,“ pārliecināts ir mūziķis.

Par kolekcijas galvenajiem iedvesmas avotiem kļuvusi Eiropa un tās arhitektūra, Parīzes tirdziņi, kā arī tādu mākslinieku kā Axel Vervoordt un Christian Liaigre darbi.

Dž.Timberleiks uzsvēris, veidojot kolekciju, viņš domājis arī par to, lai tās cena galarezultātā nebūtu ārkārtīgi liela. „Tev nav jāiztērē visa nauda kontā, lai izveidotu brīnisķīgu, taču reizē arī komfortablu un uzticamu mājvietu,“ žurnālam atzinis dziedātājs.

Jāpiebilst, ka pēdējos gados Dž.Timberleiks arvien vairāk ir pievērsies uzņēmējdarbībai – 2005.gadā viņš radījis apģērbu kolekciju Trace Ayala, bet 2009.gadā - jaunu alkoholisku dzērienu 901 Silver Tequila. Viņš ir arī interneta vietnes Myspace un uzņēmuma Callaway Golf radošais direktors.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.05.2024.

Diez vai daudz kas var izskatīties sliktāk par taviem vecajiem apaviem, kad tu tos apavu veikalā noauj, lai pielaikotu jaunus

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko