Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Dziedātāja atceļ koncerttūri slimā suņa dēļ

Amerikāņu dziedātāja un pianiste Fiona Epla nolēmusi atcelt savu koncerttūri slimā suņa dēļ, vēsta ārzemju mediji. Dziedātāja bez vilcināšanās pieņēmusi lēmumu par Dienvidamerikā ieplānoto koncertu atcelšanu, lai steigtos mājās un aprūpētu 14 gadus veco pitbulterjeru vārdā Džaneta, kurai konstatēts audzējs.

Grammy balvas ieguvēja par tūres koncertu atcelšanu paziņojusi ar roku rakstītā vēstulē, kuru publicējusi sociālajā tīklā Facebook. Dziedātāja pavēstījusi, ka attiecības ar šo suni esot bijušas vienas no visnoturīgākajām viņas dzīvē. „Viņa ir mans labākais draugs un mana māte, un mana meita, mana labdare, un viņa ir tā, kas man iemācījusi, kas ir mīlestība,“ atzinusi F.Epla, skaidrojot, ka suns vienmēr bijis viņai blakus, kad viņa ierakstījusi jaunākās dziesmas vai arī brīžos, kad viņa mājās raudājusi sirdēstu dēļ.

Džaneta tikusi izmantota suņu cīņās kā ēsma spēcīgāko suņu sarīdīšanai, tāpēc pie F.Eplas kucēns nonācis fiziski ļoti sliktā stāvoklī, daudzu brūču klāts. „Es viņu nevaru šobrīd atstāt, lūdzu, saprotiet mani,“ dziedātāja rakstīja, skaidrojot faniem, ka Džaneta ar audzēju sirgst jau divus gadus, taču šobrīd viņas veselības stāvoklis ir pasliktinājies. F.Epla arī norādīja, ka nevarētu pārdzīvot, ja koncertu dēļ nespētu būt klāt suņa nāves brīdī.

Slimības dēļ Džaneta nevar ceļot, tāpēc dziedātāja pieņēmusi lēmumu par labu suņa aprūpei. „Es nebūšu tā sieviete, kas savu karjeru liks augstāk par mīlestību un draudzību,“ pavēstījusi F.Epla.

Kā zināms, F.Epla pasaules slavu iemantoja ar savu debijas albumu Tidal, kas tika izdots 1996.gadā. Nākamajā albumā iekļautais singls Criminal savukārt dziedātājai ļāva iegūt prestižo Grammy balvu nominācijā Best Female Rock Vocal Performance.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko