Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Dziedātāja Šakira neslēpj savu lielo vēderu

Kolumbiešu izcelsmes dziedātāja Šakira, kura gaida mazuli no 25 gadus vecā spāņu futbolista Žerāra Pikē, vairs neslēpj savu briestošo vidukli. Viņa sociālajā tīklā Twitter nesen publicējusi vairākus fotoattēlus, kuros redzams viņas lielais vēders.

„Es varētu vēl šādi deviņus mēnešus pavadīt,“ dziedātāja atzinusi, publicējot vienu nu fotogrāfijām, kurā redzama kopā ar savu mīļoto - futbola kluba Barcelona spēlētāju Ž.Pikē. „Uz skatuves es jutos lieliski! Mums ļoti šis vakars patika,“ Šakira savukārt priecīgi tvītoja pēc koncerta Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku.

Kā zināms, dziedātāja septembrī paziņoja, ka ir stāvoklī. Abi topošie vecāki medijus informēja, ka šajā laikā mazuļa gaidīšanai pāra dzīvē tiks atvēlēta prioritāte.

35 gadus vecā Šakira un Ž.Pikē sāka satikties pērnā gada pavasarī. Viņai līdz šim bija attiecības ar bijušā prezidenta dēlu Antonio de la Rua, kurš nesen pavēstīja, ka vēlas no bijušās draudzenes attiesāt 250 miljonus un nekustamo īpašumu, kurā viņš un Šakira mitinājās savu 11 gadus ilgušo attiecību laikā.

Šakiru, kura savu karjeru sāka 13 gadu vecumā, izdevums Forbes šogad atzinis par piekto ietekmīgāko sievieti izklaides industrijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko