Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +8 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Dzimšanas dienu nosvinējušas pasaulē vecākās identiskās dvīnes

Decembra nogalē savu 103.dzimšanas dienu nosvinējušas pasaulē vecākās identiskās dvīnes – Floridas iedzīvotājas Šarlote Eisgro un Anna Primaka, ziņo ārzemju mediji. Dvīnes lepojas ar labu dzirdi un asu redzi – lasot viņas pat neizmantojot brilles.

„Es jūtos brīnišķīgi,“ izdevumam Daytona Beach News-Journal nesen sacījusi viena no dvīnēm. Dvīņu pāris atzīst, ka nemāk izskaidrot, kāpēc viņas tik ilgi nodzīvojušas – agrāk jaunībā viņas smēķējušas un nav sekojušas līdzi tam, ko ēd. „Es nezinu ilgas dzīves noslēpumu. Un jums to nestāstītu, ja pat to zinātu,“ atklāja Š.Eisgro.

Dvīnes diemžēl nevarēja nosvinēt savu dzimšanas dienu kopā, jo abas atveseļojas no nesen kritienā gūtajām traumām.

„Es nevaru noticēt, ka esmu sasniegusi šādu vecumu. Laba lieta ir tāda, ka mūsu prāti joprojām ir kārtībā. Tā ir vienīgā labā lieta,“ A.Primaka atzina televīzijai ABC.

Dvīnes pasaulē nāca 1909.gadā Čikāgā. Tā kā dzemdības bija priekšlaicīgas un tolaik neeksistēja inkubatori priekšlaicīgi dzimušo bērnu aprūpei, mazulītes tika ievīstītas segā un ilgstoši turētas pie siltas krāsns, ziņo izdevums Daily Mail.

Abas dvīnes lielāko daļu sava mūža nodzīvojušas vienā pilsētā. Viņas apprecējušās, katrai piedzimis pa dēlam. Vēlāk aizvadījušas arī savus vīrus mūžībā.

Jāpiebilst, ka pasaulē ir vēl viens dvīņu pāris, kas ir vecāks par Šarloti un Annu – 39 dienas agrāk par viņām pasaulē nākušas dvīnes Edīte Ričija un Evelina Midltone no Skotijas. Šis dvīņu pāris ir divolu dvīņi, tāpēc pēc izskata māsas nav līdzīgas viena otrai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko